На підтримку армії українці перерахували понад 90 мільйонів

На підтримку армії українці перерахували понад 90 мільйонів
У рамках акції «Підтримай українську армію» на рахунки Міністерства оборони України надійшло понад 91,5 мільйони гривень допомоги від юридичних і фізичних осіб.

Така сума станом на 8 квітня, - пише IA ZIK з посиланням на прес-службу Міноборони.

З цієї суми 86 мільйонів 802 тисячі гривень – грошові перекази на матеріально-технічне, решта – на медичне забезпечення ЗСУ.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер «565» на підтримку української армії перераховано 23 мільйони 103,5 тисячі гривень (усі – на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 26,6 тисячі доларів США та 29 тисяч євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми), залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 13,3 тисячі доларів США (гривневий еквівалент – 142,2 тисячі грн) та 14,5 тисяч євро (гривневий еквівалент – 216 тисяч грн).

Міністерство оборони, ЗСУ висловлюють вдячність усім небайдужим громадянам, які долучилися до благодійної акції «Підтримай українську армію» та продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним силам задля підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поміняйте фотку акупанта!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
На підтримку армії українці перерахували понад 90 мільйонів
09 квітень, 2014, 10:45