У Луцьку революціонери навідалися до «агентів Кремля». ФОТО

У Луцьку революціонери навідалися до «агентів Кремля». ФОТО
Представники «Правого сектора», «Самооборони Майдану» та «Автомайдану України» відвідали «російські банки» і висунули до керівництва установ вимогу призупинити діяльність на теренах Волині.

Це відбулося у Луцьку в середу, 9 квітня.

Революціонери відвідали з-поміж інших відділення «Сбербанку Росії», «БМБанку», «Промінвестибанку» та «ВТБ Банку», «VS Банку», банку «Русский стандарт».

У зверненні революціонерів до керівників банків йшлося про те, що фінансові установи, в які вони завітали, належать країні, яка окупувала Крим та готується до активних бойових дій на іншій території України.

«Таким чином банк приймає участь у фінансуванні антиукраїнської політики Кремля, армії та спецслужб РФ, сепаратистів», – переконані революціонери.

Таким чином представники «Правого сектора», «Самооборони Майдану» та «Автомайдану України» зазначали, що кожен з цих банків «є агентом ворожої держави, а його працівники, свідомо чи ні, є колаборантами».

«В зв’язку в вищевстановленим, громадськість Волині вимагає терміново припинити будь-яку діяльність банку на теренах області і зняти вивіски», – зазначалося у зверненні до керівництва кожного з відвіданих революціонерами банку.

«У разі невиконання наших умов добровільно, ми готові вдатися до всіх потрібних заходів для унеможливлення діяльності вашої установи», – підсумовували революціонери.

Серед присутніх були лідери волинських «Правого сектора» Павло Данильчук, «Самооборони Майдану» Богдан Климчук та «Автомайдану України» Ігор Оборонов.

У відділенні «Сбербанку Росії» їх зустрів радник голови правління банку Валерій Попко. Він зазначив, що установа – має «українську» приписку. Однак, лідер «Правого сектора» на Волині Павло Данильчук зауважив: всі розуміють, що це – лише юридичний аспект, насправді ж гроші на банку «роблять» росіяни. Під час розмови лідер «Правого сектора» на Волині порадив Валерію Попку «шукати іншу роботу».

Також Данильчук зазначив, що це – попереджувальна акція і у керівництва є деякий час, аби обдумати вимогу волинян. Наразі ж мовляв, люди лише заклеять вивіску з назвою банку. Валерій Попко намагався словесно опиратися, зазначаючи, що дозвіл на розміщення вивіски є. Він навіть заявив, що буде змушений викликати наряд міліції, однак, перешкод не чинив.

У «БМБанку» керівник відділення Микола Дуда запевнив революціонерів, що він буде тримати з ними контакт щодо подальших дій керівництва фінансової установи з огляду на вимоги громади. Окрім того, він додав, що невдовзі банк мають придбати українці.

Дещо напруженішою була ситуація у відділенні «Промінвестбанку». Представниця від керівництва банку Наталія Суркова визнала, що установа має російського інвестора, однак, апелювала до революціонерів, що у випадку припинення роботи банку його працівники залишаться без роботи. А в установі, за її словами, працюють люди, які є єдиними годувальниками у своїх сім’ях.

Жінка навіть не вірила, що до банку прийшли представники не лише «Правого сектора», але й «Самооборони Майдану» та «Автомайдану України». Тому вийшла з приміщення банку, щоб переконатися у цьому на власні очі.

Поблизу «ВТБ Банку» революціонерів зустріла «невдача» у вигляді зачиненого «з технічних причин» відділення. Один із присутніх навіть зауважив: «Нас називали провокаторами, але технічними причинами нас ще не називали».

Опісля революціонери відвідали ще декілька російських банків.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 98
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
перестань те їздити на машанах некупуйте російський бензик ходіть пішочком
Відповісти
ще й до тебе приїдемо!!!!!
Відповісти
клоунада
Відповісти
Правому сектору аби не працювати, а ходити і фігньою маятись. От то вже піарщики. А вони не подумали, скільки людей через їхні акції залишаться без роботи. Я думаю, що до 100. Вони їм зможуть запропонувати альтернативу? А може в когось маленькі діти або старі хворі батьки. Якщо установи перестануть працювати, хто виплачуватиме працівникам гроші? Правий сектор?
Відповісти
У працівників є діти, яких заберуть в армію, в яких будуть стріляти русскіє за гроші цих банків в тому числі.
Відповісти
А ти не думав що можна піти працювати в Український банк?
Відповісти
умный, пойди устройся, если человек еле нашел работу в 53 года а д пенсии еще огого аза взять и бросить и жить за что? умные - давайте рабочие места гарантирванно и они уйдут
Відповісти
А тим людям яких окупанти вигнали з Криму хто заплате за їхне житло ?Може ви?
Відповісти
В Лукце есть какие то власти или "бал правят" только вооруженные бандформирования?
Відповісти
ты о чем??? где такой город, а? окупантик, приежжай
Відповісти
В мене в одному з росiйських банкiв лежать пару тисяч баксiв.
Мля, якшо там щось станеться, Правосекi я кажу! вiшайтесь.
Відповісти
Щось ти не кричав нашим братам-кацапам, що коли щось станеться з Україною, то хай вішаються. Висновок про тебе очевидний.
Відповісти
Підтримую!!!
Відповісти
А ти впевнений, що тобі ті гроші віддадуть?
Відповісти
Мля, правосєки, якщо через вас щось буде не той,
я тисячу на шмайсер чи калашников найду.
Клоунаду закiнчу.
Відповісти
А ты забери свои деньги с того банка и поклади в Украинский
Відповісти
покажи мне украинский банк))))))))))
Відповісти
Їх до тьми, почитайте інфо про банки на сайті НБУ та включіть мізки
Відповісти
Ще два-три мiсяцi такоi "революцii" i я з хлiбом сiллю буду кликати танки Путiна.
Нероби замiсть вкалувати тут чи за кордоном ходять по установах i шантажують.
Відповісти
За які гроші ті, як ви кажете, нероби, купують собі автівки? Ви б думали, поки нести нісенітниці. Всі ці люди - представники малого і середнього бізнесу.
Відповісти
Класний бiзнес - шантажувати банки.
Відповісти
Можна не сумнiватись, що цей "рейд" отримае широке розголошення в Росii, а з ii подачi у свiтi.
Дебiли кiнченi.
Відповісти
А Промінвест тут до чого - він російським був до 1991
Відповісти
100% власності - РФ
Відповісти
Не гоніть дурні. Власник Промінвеста - це російський банк ВЕБ - самий головний держбанк Росії. Голова Правління і багато членів - росіяни, вся спостережна рада - росіяни. Зайдіть на сайт банку, почитайте, а не пишіть дурню
Відповісти
Працюю в Промінвесті.
Хочу сказати, що 99% працівників - українці, лише 1%, а то і менше - росіяни, німці і т.д (штат =-5000 працівників).
Всі українці - за незалежність, ЄС...і т.д.
Але, коли хочуть відібрати в нас роботу і залишити на вулиці...патріотизм хочеться поставити на другий план...(
Відповісти
И российским газом тоже не пользуйтесь!
Если довести до абсолюта, то снесите и все дома, которые построили коммунисты, все газо- и нефтепроводы, атомные и гидроэнергетические станции...
Готовы жить с лучиной ? Тогда - вперёд !
Відповісти
Клоунада вже розпочалась... Підтримую попередній коментар, також не користуйтесь російським газом... Таке враження, що більше зайнятись немає чим...
Відповісти
Чем бы дитя не тешилось, только бы пальцем в носу не колупало
Відповісти
Це саме те, що потрiбно для знищення економiки України. Усi банки пов'язанi мiж собою - впаде один, посиплються i iншi. Втiм Приватбанк встоїть - вiн зараз рефiнансування отримує прямо з бюджету.
Отже пiдстилки Коломойського все правильно зробили. Залишитись повинен тiльки Приватбанк.
Слава Iзраїлю! Гебреям слава!
Відповісти
Так Ви, Арсенію, антисиміт?
Відповісти
Jakso bude treba - i pisockom budemo xodyty , i do Moskvy pidijdemo i povisymo ukrajinskyj prapor na Kremli!!
Відповісти
цілком підтримую і готовий так само виходити їх бойкотувати...а також російські заправки..треба навідати й луцькі лукойли, пибуток від них так само йду в росію
Відповісти
А бензин то беларусский
Відповісти
Було б більше толку для України, коли б представники вищеназваних організацій влаштувалися б на роботу і чесно платили би податки в бюджет, замість того, щоб бродити по установах і наклейки клеїти. Перед тим як вживати "всіх потрібних заходів" - не помішало б подумати, куди людей влаштувати на роботи, після ваших ЗАХОДІВ, а також, чим накормити їх діток. А ще подумати, звідки платити допомогу по безробіттю... Чи краще, щоб вешталися по вулицях з чорними мішками і наклейками??? Хлопці, дівчата - ЙДІТЬ ПРАЦЮЙТЕ! Не подобається вам банківська установа? Обслуговуйтеся в іншій!!! Не подобається товар - не купуйте. Краще подумайте про те, як підняти економіку країни, а не остаточно вбити те, що лишилося. Маєте чудові ідеї та пропозиції, як вийти з кризи в Україні? Подавайте їх на розгляд представників влади.. Але не вважайте себе богами і суддями, і не вказуйте, кому, що і як робити...
Відповісти
То ми тепер честь і гідність за хлібчик продаємо?
Відповісти
С удовольствием просмотрел фото. Аккуратно, вежливо, но настойчиво провели классную акцию. Давайте еще! Кстати, спасибо: я и не знал, что эти банки российские. Теперь буду избегать.
Відповісти
Волиняни респект! Слава Україні!
Відповісти
НУ, "Корону Вітовта" хтось попередив... Тю, "ВТБ-Банк" хтось попередив. До речі, ніхто не звертав увагу на дебільну назву цього банку? ВТБ - розшифровується ВнєшТоргБанк. ТОБто повна назва "ВТБ-банк" звучить як "Внєшторгбанк-Банк" (((. Їм навіть тут не вистачило розуму((((
Відповісти
Оце конкретна допомога в кризовій ситуації в України. Вийшли молоді здорові хлопці і анумо наклейки розклеювати. Треба заліпити все і всіх наклейками Правого сектору і автомайдану і тоді буде нам всім щастя.
Відповісти
У нас и литовское топливо есть, и беларусское если уж на то пошло :)
Відповісти
Хто вам, людоньки, заплатив, що ви таким займаєтеся? Самі не працюєте й іншим не даєте! Давайте все зупинимо, від підприємств до заводів і ще голодомор створимо в Україні.
Відповісти
З долоньки платять тим, хто за копійчиночки паше і боїться з дитиночкою хворенькою на лікарняному лишитись, бо дядя розсердяться і виженуть...
Відповісти
В общем-то правильнее было просто расставить пикеты с транспарантами, да заказать рекламщикам биг-бордов с агитацией против российских фирм/банков. Силовые методы - не самый лучший вариант, пускай это даже и "мирная акция устрашения". Впрочем, то, что все прошло культурно, без какой0лио прчи имущества - огромный плюс, по сравнению с акциями восточных орков против того же "привата"...
Відповісти
Займаються відвертою хньою, замість того щоб іти терміново до війська.
Відповісти
Особливо мені сподобалась частина про "вирішила громада". Яка громада? 20 чоловік в уніформі. Хлопці самі собі шкодять і ніяк цього не можуть зрозуміти. Ніхто ці банки не закриє. Займаються дитячим садком.
Відповісти
питання про припинення діяльності вирішується членами правління, а не радниками на місцях
свідомі громадяни давно вже не користуються послугами тих банків і забирають вклади
до того ж працюють там українці, яким ніхто роботу найближчим часом не запропонує
нехай би краще відділення функціонували і поволі ставали збитковими
Відповісти
молодець
Відповісти
смотрим нете москальські новини. ПС вновь лидер. Только не стой стороны. Страна гибнет, а эти олухи и балбесы наклейки шлепают...
Відповісти
Бойкот - так, але ж не більше. Надіюсь до більш радикальніших методів вдаватись не будете. Думайте головою, звісно політична ситуація вкрай напружена з Росією, але внутрішньо-економічна ще гірше і закриття банків і втрата робочих місць ні дочого хорошо не приведе. Так що одумайтесь.
Відповісти
так тримати
Відповісти
Хворi ви люди...
Відповісти
Ситуація чорно-біла. Є банки, які фінансують російську армію і ворожі структури. Їх існування має бути припинено.
Вкладники? Кредити - не повретати. Не віддають депозити? Треба було думати, куди вкладати. Я б в російський банк не поніс. І є ще час все забрати.

Всі,хто виправдовує їх існування різними причинами, виправдовує російську агресію. Треба проявляюти громадянську позицію. Всі чимось жертвують. Хтось, навіть, життям.
Відповісти
Щоб ви знали ці хлопці із ПС теж прості робочі люди от тільки коли ви після роботи біжите пити пиво чи до сімї і перетворюєтесь в диванних солдатів то ці хлопці роблять реальні речі!!!
Відповісти
Да только они в рабочее время этой фигней занимаются. Они видно вообще нигде не работают, как и те, которые сейчас в Киеве остались после майдана. Просто у вас и работать негде, хотите, чтобы еще больше безработных было, закрыв эти банки.
Відповісти
Кажуть страхова компанія Провідна в Луцьку відкупилась
Відповісти
Через якийсь з цих банкiв платять людям зарплату? Що робити?
Відповісти
Давно мене тут не було. Пустити ворожі банки в країну, це те ж саме, що поставляти зброю потенційному ворогу. Понаїхало...
Відповісти
Молодці! Санкції по-волинськи)
Відповісти
Предлагаю всем дружно взять кредит в банках России и не отдавать
Відповісти
Хтож тебе даст голодранец)
Відповісти
А ви не звернули увагу, як вдало усі акції "правого сектору" вписуються у сценарій дестабілізації політичного стану в Україні? Таємничу зустріч яроша з януковичем коментувати не будемо, а от усі "художества" саши белого росія використала по повній програмі. А випадок з штурмом Верховної ради "правим сектором"? Дивно все збіглось у
часі - запланований штурм + російське тб під Верховною Радою + запланована прес-конференція Януковича... не склалось із штурмом - янукович відмінив свій виступ... дуже вже багато випадковостей... на Волині спокійна політична ситуація?- о.к.! правий сектор це підправить - будемо мати проблему.
Не торкаючись того, що ця акція явна дурість - побачите її наслідки у інформаційній війні кремля.
Відповісти
Саме це й обурюе.
Відповісти
А ще деталь: чому пікетувальники були одягнені у воєнизовану форму і рухались строєм?
Усе правильно - відробляли замовлення на "потрібну картинку" для телебачення. Якби були бабусі і цивільні, то для російського телебачення це не потрібно.
Був закаказ на "бЕндеровцев".Зверніть увагу на обличчя -небриті та нестрижені.Саме те, що треба - "бандити".
Відповісти
Положат банки, рухнет окончательно всё! А твои Витя сторонники не после работы х.. этой занимаются, а в то время как остальные работают и приносят доход в казну!
Відповісти
Максимка, да кто же теб его даст)не советуй людям глупости!С таких как ты, если даже получишь, здерут не русские так другие 3 шкуры и будут правы!Пока такие деятели как ты будут толка в нашей стране не видать!
Відповісти
Треба усім бойкотувати російські товари, банки, а не сидіти на дивані . Усі люблять і вміють критикувати, а зробити конкретну потрібну справу можуть одиниці.
Відповісти
Дурістю і Дебілізмом займаються замість того щоб дійсно корисну справу приносити країні.
Давайте логічно подумаємо - да ви прийшли, там полякали тих працівників, наліпили наліпки, пакети і пішли типу відділення тимчасов закривши. Через годину те відділення всерівно відкриється, якщо хтось постраждає то тільки працівникі банку, керуючий якого можуть за це наказати центральне керівництво копійкою.
Також хлопоту прибиральниці завдали, оскільки їй зараз після Вас прийдеться це все відліплювати і мити - кому користь - нікому.
Я вважаю, що просто потрібно відмовитись більшості громадян користуватися послугами російських банків. Якщо вже щось радикальніше то можливо націоналізувати на державному рівні. Но не ходити дебільним отрядом і завдавати шкоди не кому більше як тільки працівникам банку і все.
Відповісти
ДЕШЕВI КЛЬОВАНИ!!! НЕ ВАЖУТЬ НАВITЬ УВАГИ СВИНЕЙ!!!! ГАНЬБА!!!
Відповісти
Предлагаю Яроша и его папуасов наградить орденом "Герой России"- ну если вы поняли о чем это я.... Смотрю я на эти акции, и вижу либо внеземных долбаебов или реально хорошо легендированных сотрудников ФСБ.... Разве патриоты буду уничтожать свой дом?!
Відповісти
Вони дограються, що на військовому літовищи сядуть російськи літаки...
Відповісти
Молодцы ребята!!! Всё правильно, теперь это позиция каждого Украинца! .. А ТРОЛИ ПУСТЬ СТРОЧЯТ, ИМ ЗА ЭТО ПАРУ РУБЛЕЙ НА ЩИ ДАДУТ..
Відповісти
А роботу митників слабо контролювати? Решал таможенних не допустити близько до кордону!
Відповісти
Когда они выстроились в шеренгу перед банком я думал они скакать начнут. Не начали, какая досада!
Відповісти
Що за бред...іза Правого сектору мої батьки повині залишитись без роботи,а за що нам жити,а із такими зарплатами то просто навіть існувати,а за навчання Ви шановний правий сектор будете платити...перестаньте страждати єрундою-поїдьте краще в Крим і там показуйте свою єдність і патріотизм,а може на тобі труси з росії чи бриєшся ти російською пеною???
завтра ми прийдем до тебе додом...почнемо вказувати що тобі робити!!!!
Відповісти
"іза" агресивної політики пародії на імперію Расія. Ну і через те, що не вкладали гроші в російській банки, куди свідомі українці ніколи б не звертались.
Відповісти
Одни наклейки на стёкла автомобилей лепят - и считают, что ГЕРОИ. Другие вот ряжеными строем пришли банки обклеить, людей попугать - и ведь ПОДВИГ же. А тем временем страна в кризисных конвульсиях бьётся, на федерации распадается, людям власть зарплаты заморозила и $ по 12грн сделала. И пусть кто-то скажет что это не геноцид, зная что товары, мед.препараты, бензин и дизель зависят от курса. Да где там, ГЕРОЯМ некогда - они ПОДВИГ вершат. Так давайте радикальнее бороться: откажемся от газа он от оккупантов к нам идёт, от электроэнергии- она на АЭС из российских ТВЕЛов получается, посевную похерем - аммиачные удобрения из того же газа и Порошенко с его Рошенками обвиним в содействии оккупантам - у него заводик в России конфетки шоколадки продуцирует... РАБОТАТЬ НАДО как немцы после войны, а не наклейки лепить и гимн гарлопанить по делу и без дела!
Відповісти
Клоуны, займитесь реальными делами, поднимите документацию по прошедшим тендерам, взяточников за жэ возьмите в налоговой/покуратуре/таможне, сколько воров продолжающих уничтожаь страну, но нет мы пойдем НАКЛЕЕЧКИ поклеем. Тошнит от этой пародийной боротьбы.
Відповісти
Наклєєчкі - це, в т.ч., суспільний резонанс. От ти прочитав і знаєш, що з російськими банками працювати - це зрада. Такі акції, окрім іншого, засіб донести певні думки до мас.

Щодо хабарників, то для цього створено громадський люстраційний комітет, який працює. Та і багато зроблено Правим сектором супроти хабарників - і швидкий, і колісник, і тривала позиційна війна на митниці, і патрулі проти браконьєрів, і боротьба з прокуратурою. І не тільки Правим сектором - Самообороною і Автомайданом.

Тебе скоріше нудить від самого факту Майдану і громадської активності. Запропонував би тобі зробити краще, але ж ти по інший бік барикад.

Відповісти
Я и предлагаю, поднять документацию по тендерам которые вигрывали "свои" люди, и начать раскручивать это все. Мало что ли за кого взяться есть? Зрада это терять время на херню, когда есть насущные дела, дерибан бюджетных денег и имущества проходит прямо сейчас не в банках российских.
Відповісти
Простий комент: якщо якесь ла№но під прикриттям благих дій, буде погрожувати своїм співгромадянам, тим паче жінкам, таких будуть ловити і за "причинне" місце підвішувати. Це звернення до жартівників, які обіцяли "зайнятися" працівницями банків яких сьогодні відвідав правий сетор. Прошу звернути увагу керівників Правого сектор, на тих хто в їх лавах. Почніть плекати європейські цінності з самих себе. Мені, доля банків найменше цікава. Я за людяність, справедливість, а не показуху.
Відповісти
Всім, хто пише "ідіть працюйте". Я з 1999-го року в громадському житті. І весь цей час чую - від Кучми до нашого часу - ідіть працюйте, тобто "не заважайте нам".

Акція в робочий час, тому в ній взяла участь невелика кількість людей - хто зміг відпроситись, студенти (у кого були не критично важливі пари), підприємці (які володіють своїм часом), люди з вільним графіком. І доки ви там на диванах критикуєте, то люди і працюють на себе, і на Україну. Ви або робіть краще, або замовкніть. Хоча... багато з коментаторів і працює, власне, коментаторами.
Відповісти
молодці, справжні патріоти, хай думає росія. В росії все українське принижується. якби не робота робив би те саме, якщо не гірше
Відповісти
Ну-ну. Я посмотрю на телодвижения ПС месяца через два, когда последний хрен без соли доедать будет...
Временное государственное образование по имени Украина доживает последние месяцы ибо уже банкрот...
Не дешевые акции устраивать надо а страну из руин поднимать. А у вас даже премьер министр и др. министры дербанят не стесняясь...
Страна редкостных идиотов...
Відповісти
Ты клинический болван или прикидываешся? То что у нас, это то что оставил нам тот кто смылся к вам. Верните наше "добро". И почему в твоей бошке не укладывается, что власть ободрав народ удрала из страны? Телепузик - ты однако. Что ты знаеш об Украине, кроме того что тебе зомбоящик вещает?
Відповісти
Хлопці - молодці! Я сама працювала деякий час у Банку "Русский Стандарт" і весь цей час мене мучило сумління не тільки через те, що це російський банк, але через захмарні відсоткові ставки по кредитам. Бідолашні люди, беручи кредит в цьому банку, навіть близько не розуміли в яку халепу вони вляпалися. Наприклад, якщо людина брала кредит 10 000 грн. на 3 роки, їй потрібно було повернути приблизно 25 000 грн. Це не жарт і не перебільшення. Відсоткова ставка 3,49% в місяць + страховка 1% в місяць + смс 12 грн. в місяць і т.д. Тому треба гнати в шию такі установи з України. Такі акції треба проводити не тільки у Луцьку, а і в інших містах України, насамперед в Києві.
Відповісти
Досить брехати!! Це все заказуха Коломойського, хіба за те народ стояв на майдані щоб до влади прийшли Коломойський Тарута і Порошенко на подходе.Спасібо у нас на Південно-Сході ж так повний бойкот западенським товарам ... Швидше б від вас вже відокремитися! ! Ви срач розвели в Києві, а зараз по Польщі звалите горщики мити ..
Відповісти
А Ышшо прекратите потреблять клятый моцкальский газ, клееночку на газовую плиту в каждом доме повесте с такими же наклеечками.
Відповісти
На рахунок робочих місць..... тут вище написано, що люди втратять робочі місця близько 100 чоловік. А давайте всі разом Путлеру піпіську смоктати, в нього грошей багато, він заплатить???? Народ ви що збожеволіли???? Ви зателефонуйте в Крим, в Луганськ своїм знайомим, що там коїться. Дякувати Богу, що ці банки взагалі ще не спалили!!! А цивілізовано і мирно попередили. Якби на місці ПС були сепаратисти то розуму в них явно б до цивілізованості не хватило. І ця проРосійська маячня нагадує роботу на пана.... Ми не КРІПАКИ !!!!!
Відповісти
Це вже стає смішно друзі!!!Правий Сектор -це партія від не давніх пір.Так,що займайтесь роботою ,а не дурницями і показухою ,яка ні дочого!
Відповісти
Цікаво, наклеєчки ж не безкоштовно ПС друкує, знаю навіть де і за скільки. Ось тепер питання до керівників: якого біса ви просаджуєте кошти, які вам не належать? Допоможіть постраждалим та скаліченим в результаті бойових дій у Києві. Та ні, зверху ж команда зайшла наклейки замовити. СтопХам: результат нульовий, просирання бабла. Впевнений, з банками аналогічна ситуація.
Відповісти
Правильно роблять, гнати окупантів. Як вже було сказано, ПС разом із Автомайданом і Самообороною займаються і іншими корисними справами. Я тому свідок. А ті хто проти, ви щось зробили щоб дискредитувати окупанта? Якщо підтримали Армію - це вже добре. А окупанта все ж треба гнати. Інакше розвитку не буде.
Відповісти
Окупант в Криму. Давайте націоналізуємо всі відділення російських банків і все, якщо така логіка. У рос. банках працюють українці.
Відповісти
Серйозно, в Криму ??? Цікаво, ч-з які банки вони фінансуються. На ситуацію, необхідно дивитись ширше.
http://espreso.tv/news/2014/04/15/sbu_vidkrylo_spravu_na_rosiyskyy_bank_za_finansuvannya_teroryzmu
" Служба безпеки України встановила, що фінансування терористичних груп на Сході України відбувається з використанням активів російської банківської установи. Проти посадовців цього банку розпочато кримінальне провадження."
Відповісти
Значить так. Дуже вже дивна кількість активних людей, щодо цієї статті, та ще й, тим більше, не в сторону ПС. Навіть якщо це не провокація, всім добре відомо, що в Луцьку Правий Сектор на чолі з П.Данильчуком, підтримує основна маса людей, адже саме ПС ( а також автомайдан, самооборона, радикали та патріоти України) пікетували, штурмували і "виганяли" ту нечисть, яка була при владі. Щодо пікетування російських банків, то як можна не підтримати ПС в тому, що вони намагаються таким чином не спонсорувати війну Росії в Україні, в тому, щоб не збагачувати казну москалів, задля винищення українців. Тому я безмежно рада, що є такі радикально і патріотично налаштовані люди, які тримають порядок у Луцьку і є активними патріотами.! Москалям не місце в Україні! Слава Україні!
Відповісти
Молодці хлопці респект Вам!!!т/ТАКУ акцію потрібно підтримувати по всій Україні.Вибивайте з них всі депозити не сплачуйте кредити.Ліпше сплачувати кредити тім бідолахам яки мають депозити у ворогів.І це можливо при ворожій узгоді чи всудовому порядку.
Відповісти
Генеральна прокуратура відкрила кримінальне провадження проти "Сбербанк Росії" за підозрою у фінансуванні сепаратистських акцій в південно-східних регіонах

Про це повідомив виконуючий обов'язки генерального прокурора Олег Махніцький в ефірі "5 каналу".

Він зазначив, що у фінансуванні сепаратистів підозрюються 14 банків.

"Зокрема відкрито кримінальне провадження по такому банку, як "Сбербанк Росії", - підкреслив Махніцький.

На даний момент у суді розглядається близько 300 кримінальних справ проти співробітників цих фінансових установ.

Нагадаємо, Служба безпеки України встановила, що фінансування терористичних груп на Сході України відбувається з використанням активів російської банківської установи. Проти посадовців цього банку розпочато кримінальне провадження.

В Україні 11 банків з російським капіталом, які теоретично можуть бути причетні до фінансування тероризму на сході України.
http://espreso.tv/news/2014/04/17/proty_sberbanku_rosiyi_vidkryly_kryminalne_provadzhennya_za_finansuvannya_separatystiv
Відповісти
Останні новини
У Луцьку революціонери навідалися до «агентів Кремля». ФОТО
09 квітень, 2014, 11:53
У Луганськ ввели БТРи
09 квітень, 2014, 11:35