Нардеп з Волині звинуватив колег у зраді ідеї Майдану

Нардеп з Волині звинуватив колег у зраді ідеї Майдану
Усі народні депутати, які сьогодні не голосували за закон про проведення люстрації в Україні, зраджують ідеї Майдану, - народний депутат від ВО "Свобода" Анатолій Вітів.

"Вони повторюють глобальні помилки помаранчевих політиків", - цитує його партійна прес-служба.

"Україна потребує системного перезавантаження і очищення. Лише подолавши катастрофічні наслідки колоніального минулого і усунувши з державного апарату та інших органів корумпованих, продажних осіб, ми зможемо розраховувати на зміни. Без люстрації побудова високорозвиненої країни неможлива. Тому усі депутати, які не голосують за проведення люстрації, прирікають державу на корупцію, загнивання і бідність та грають на боці Кремля, а також його п'ятої колони - комуністів і Партії регіонів", - зазначив націоналіст.

Також Анатолій Вітів наголосив, що ВО "Свобода" послідовно виступає за проведення масштабної люстрації. Ще у 2005 році Олег Тягнибок подавав відповідний законопроект, який також не був підтриманий.

"Після помаранчевої революції люстрація не була проведена. Тоді відповідний закон був провалений. Як наслідок - у державі не відбулося системних змін. Попередні слуги режиму залишилися на посадах. Ідеї революції були зраджені і забуті. Саме відсутність люстрації привела до влади Януковича і стала запорукою встановлення злочинного бандитського режиму. Чим це обернулося для країни, ми всі бачимо зараз. Ми не маємо права повторити помилки помаранчевих. Люстрація має відбутися. Це одна з основних вимог Майдану. "Свобода" буде боротися за її втілення і не дозволить зрадити Майдан", - мовив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Вітів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Україна потребує системного перезавантаження і очищення ВІД СВОБОДІВЦІВ!
Відповісти
Вася це не імя, а діагноз.
Відповісти
Останні новини
Нардеп з Волині звинуватив колег у зраді ідеї Майдану
09 квітень, 2014, 14:27