У Луцьку освятили прапор «Самооборони». ФОТО

У Луцьку освятили прапор «Самооборони». ФОТО
Відбулася молебень та освячення прапору «Волинської Самооборони Майдану».

Ритуал пройшов у середу, 9 квітня, у Святотроїцькому кафедральному соборі, - повідомили у прес-службі громадського формування.

Кількадесят самооборонівців помолилися за Україну і отримали благословення від Митрополита Луцького і Волинського Михаїла.

«Ситуація в країні за останні роки драматично мінялась. І хто б міг подумати ще півроку тому, що прийдеться одіти військову одежу і доведеться захищати незалежність України і захищати її від внутрішніх ворогів, і зовнішніх ворогів. Нас Господь вибрав сьогодні берегти наше майбутнє, наших батьків і наших дітей. Сьогодні ми в храмі, вернулися до Бога, щоби Господь укріпив нас на шляху відстоювання своїх інтересів. Сьогодні кожен для себе сказав в душі своїй «Україна понад усе». Кожен пройшов випробування», - зазначив Михаїл.

Владика побажав, щоб Господь був з кожним із самооборонівців, щоб він беріг їх і допомагав їм у житті.

«Ви вчинили по-чоловічому. Вчинили правильно. Бо чоловік не лише господар у своїй сім’ї, не лише той, хто годує і утримує сім’ю, а й той, хто її захищає. Бо якщо не захистиш, не буде кого кормити і що кормити. Тому сьогодні ви берете на себе ношу відповідальності перед самими собою. Не перед громадою, не перед кимсь, а перед самими собою і проявляєте свою громадянську позицію і будете її відстоювати», - зазначив владика.

Волинська Самооборона Майдану отримала свого духівника - отця Михайла Бучака, який після молебню освятив штаб організації.

У Луцьку освятили прапор «Самооборони». ФОТО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бандитів! Клас!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку освятили прапор «Самооборони». ФОТО
09 квітень, 2014, 15:21