У Луцьку - мобілізація. ФОТО

У Луцьку - мобілізація. ФОТО
Сотні військовозобов’язаних із Луцька вирушили для несення служби у 51-у окрему механізовану бригаду, що дислокується біля Володимира-Волинського.

Про це розповів заступника начальника військового комісаріату Волинської області Володимир Бондарук у середу, 9 квітня.

Перед відправленням для військовозобов’язаних влаштували інструктаж на плацу військового комісаріату. Там їм розповіли про умови несення служби та перспективи кар’єри у Збройних силах після демобілізації.

Чимало родичів та друзів зібралися біля комісаріату, щоб провести майбутніх військовослужбовців та передати їм необхідні речі.

До Володимира-Волинського військовозобов’язаних будуть доправляти автобусами. Володимир Бондарук зазначив, що лише за останній час із Луцька туди доправили сотні майбутніх військовослужбовців.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мне их искренне жаль.
Будут прозябать и тупо бухать.
Відповісти
У такому випадку, бери в руки балалайку, і - нах. на "свинораша", там не бухають. Скатертью дорожка, дорогой "тАвАрісщ".
Відповісти
А ти будеш сидіти і по клаві стукати -придурок.
Відповісти
немаєслів !!!
Відповісти
ШОзанах? А проти кого воювати зібралися?
Відповісти
гратися у війнушку, панове переусвідомлені!
Відповісти
Ось зараз оголошено часткову мобілізацію. Це все добре. Проте ЗМІ повідомляючи про низку заходів щодо соціальної захищеності мобілізованих (в основному працюючих в держ установах та держпідприємствах) чомусь мовчать про наступне:
1. Військові комісаріати говорять про необхідність підписання контракту, що призводить фактично до розірвання контрактів на попередньому місці роботи. (не всі ж працюють в установах де згідно законодавства збережеться місце роботи та з/п). Наслідки будуть плачевні. Люди повернуться з служби, а повторний контракт можуть і не підписати. Роботи не буде, та й сьогоднішніх зарплат комерційні структури зберігати не будуть.
2. Мабуть ні для кого не секрет що багато людей мають таку річ, як кредит. Цікаво виходить. Людина доброволець чи призовник мобілізований військоматом йде з гордістю виконувати свій обов*язок. Добре коли все добре, але в разі загибелі (не дай боже), чи просто в разі інших обставин.... Чоловік захищає народ та державу, а банк виселяє його сім*ю з квартири за несплату кредиту. Як в цій ситуації держава прогарантує соціальний захист?

Незрозуміла тишина стосовно висвітлення цієї проблеми. Можливо хтось пояснить???
24 марта 01:46

тел гарячої лінії на сайті міноборони
24 марта 15:59
В МО з приводу канікул по кредитам нічого не знають. Казали про законопроект з приводу ненарахування банками штрафних санкцій. Але ж це не вирішує проблему. Виходить так поки мобілізований призовник служить і виконує свій конституційний обовязок - банк може відібрати квартиру за кредитним договором. Є й їнше питання, а якщо кредит на дружині?
Відповісти
Звідки у вас інформація про необхідність підписання контракту?
Я мобілізований ще з 18 березня і ні про який контракт не чув.
Відповісти
Дивлячись на ці гарні фото на стінах будівлі - якби ж воно так було, якби ж та армія чекала. У нас завжди цікавий "бантік", а серединка як вийде.
Відповісти
Прошу журналістів написати статтю про стан речей у Володимирі. Як навчаються, живуть, харчуються призовники. І побільше фото, інтерв'ю. Від знайомих, які вже там чув, що не дуже солодко.
Відповісти
Ті кого ми відправили казали, що жити можна, хоча і не 5 зірок.
Відповісти
Які тут всі нитіки, все їм не так. Хто не хоче служити або боїться буде шукати купу недоліків у всьому. Я вже уявляю як те бидло яке вчора в Теремнівському військкоматі дерева обригувало і п'яні драки влаштовувало жалується шо йому поганий матрас постелили. Люди на Майдані під кулі лізли, а їм впадло 45 днів послужити (погано поспати і не в кафе поїсти)щоб нашу країну остаточно не роздерли. Зате всі біля телевізора патріоти.
Відповісти
Шановний, лучанин. Склалося враження,що саме ви і очолюєте диванні війська. Хочете,щоб країну не роздерли-їдьте на кордон і захищайте. А не розповідаєте, які тут всі погані. Що робити сім"ї, якщо квартира в кредиті, а чоловіка забирають з мобілізаційною повісткою. Скажіть хто буде погашувати заборгованість? Держава-ні,про це все замовчується,от в таких реаліях ми і живемо..прикро і страшно за майбутній день!
Відповісти
Шановна, Ірина. Я відслужив срочну службу ще в 2009,встиг отримати вищу освіту і вже мобілізований з 18 березня, і в мене також купа проблем. А хто країну хахищати буде, хто ту саму квартиру захищати буде? Кожен думає що в нього найгірша ситуація, що він ну точно не може служити.
Відповісти
Вдало у вас проходить мобілізація, що на сайтах встигаєте коментувати і оцінку іншим людям давати і на додачу, судячи з вашого посту, ще й за деревами біля військомату спостерігати! А відповідальність має бути взаємною між державою і громадянином, якщо держава викликає відстоювати свою територіальну цілісність, то і нехай гарантує соціальну базу(н-ад, погашує кредит з той період, коли відсутній мобілізований позичальник).
Відповісти
А ви, Ірина, вже бачу не знаєте як мене образити, то диванні війська, то якось "вдало" в мене мобілізація проходить. Покладені на мене обов'язки я виконую добре. Ви хоч розумієте яка криза чекає Україну, якщо вона втратить свою територіальну цілісність? Чи зможете ви тоді взагалі за свою квартиру платити? Але ви ж знову знайдете як відповісти мені якимось колкощами, чи не так?
Відповісти
В нашій компанії мобілізовано троє чоловіків. Вони будуть повністю отримувати свої зарплати, поки не повернуться з армії. Також вони будуть отримувати грошове забезпечення в збройних силах - від 2500 грн для офіцерського складу. З вислугою і званням ще більше. Хто має кредит - має додаткову фінансову мотивацію для мобілізації у збройні сили.
Відповісти
знайомого забрали при хворобі цукровий діабет + двое дітей дружина вагітна третім! Він в Володимирі що робити ????????????????????
Відповісти
Останні новини
У Луцьку - мобілізація. ФОТО
09 квітень, 2014, 16:01