Луганських сепаратистів назвали терористами. ВІДЕО

Луганських сепаратистів назвали терористами. ВІДЕО
Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт засудив застосування "терористичної тактики" проросійськими активістами, які 8 квітня захопили будівлю обласного управління Служби безпеки України в Луганську.

"Ми засуджуємо терористичну тактику, яку застосовували в Луганську, під час захоплення будівлі СБУ. За деякими повідомленнями, загарбники навіть брали людей у заручники і мали вибухові речовини", - сказав він Радіо Свобода 9 квітня в Києві.

Також США стурбовані іншими випадками насильницького захоплення держустанов у східних областях України. Як заявив посол, нечисленні групи людей, що захоплюють держустанови, не відображають настрої мирних протестувальників у східних областях.

Окрім того, Пайєтт спростував інформацію, яка з'явилася в російських ЗМІ, про те, що на сході України діють "американські найманці".

Посол відзначив важливість того, щоб Україна продовжувала свій розвиток в єдності. Нагадаємо, вранці 9 квітня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що розраховує на вирішення ситуації в Луганську протягом 48 годин мирним шляхом або силою.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бандитські виходки - це "мирне" волевиявлення?
Відповісти
на вас дивляться громадяни України! Перестаньте бути халуями.
Відповісти
Останні новини
Луганських сепаратистів назвали терористами. ВІДЕО
09 квітень, 2014, 18:31