У Луцьку «Правий сектор» впіймав наркомана-збоченця. ФОТО

У Луцьку «Правий сектор» впіймав наркомана-збоченця. ФОТО
У Луцьку керівник силового блоку «Правого сектора» Волині Сергій Мерчук затримав в центрі міста наркомана із «травою», до того ж ще й збоченця.

Це сталося вечері у середу, 9 квітня, - повідомили у прес-службі організації.

За словами Сергій Мерчука, близько 22:00 вийшовши зі штабу «Правого сектора», який знаходиться на Театральному майдані, він помітив як чоловік у неадекватному стані, знявши з себе штани, демонструючу статевий орган, намагався наздогнати молоду дівчину.

Після вигуків активіста «Правого сектора» зупинити це безчинство, невідомий почав втікати.


Мерчук каже, що наздогнав його, щоб затримати і віддати у руки правоохоронцям. Збоченець вдарив активіста «Правого сектора» по обличчю. На допомогу керівнику силового блока прибіг його друг.

Вони затримали порушника і викликали міліцію. Також під час затримання, невідомий викинув з кишені згорток паперу, у якому виявилися наркотики - приблизно три грами «трави».

На виклик приїхали правоохоронці, на місці вони провели слідчо-оперативні дії. Встановили, що порушник - це 28-річний чоловік з Горохівського району. Наркомана відправили у міськвідділок.

Сергій Мерчук зазначив, що під час «антипутінського» маршу цей чоловік провокував - штовхав людей, намагаючись розпочати бійку з учасниками акції.

Порушник, якого затримали активісти Правого сектору
Порушник, якого затримали активісти Правого сектору

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
застаріла інформація
Відповісти
гонишь пупос. информация вечерняя не может быть застарілой соСРАННЯ
Відповісти
звичайно молодець,але цим повинна займатися міліція.Правий сектор як організація радикальна повинна займатися біль важливими справами(це моя думка)а не піаритись на битовусі.
Відповісти
потрібно було пройти мимо, проігнорувавши явний злочин, тому,що нас ждуть великі справи, так можна виправдати навіть злочинну байдужість.
Відповісти
пакетик з травою - чи пакетик з чаэм? Як Мерчук визначив що це наркотик? Спробував не выдходячи выд каси? Чи провів експертизу в польових умовах?
І дівчину треба було наздогнати. Тепер спробуй докажи, що цей тип демонстрував....
Відповісти
Звичайно міліція, а от коли вона не займається своєю справою, то що робити, дивитися на це все, чи як.Дякувати що є такі хлопці як у правому секторі!!!
Відповісти
Хай їдуть в Донецьк з окупантами боротись а не наркоманів ловити
Відповісти
Пусть к нам приедут в Донецк и ты приезжай
Відповісти
Віталію. Приїдемо. Тікай, ще час є.
Відповісти
до чого тут піар??? на мою думку, кожен свідомий горомадянин побачивши це повинен був так зробити... а ми маємо бути вдячні за те, що хоча б на 1 злочинця стало менше... особисто від мене ДЯКУЮ!!!
Відповісти
Видел я этого обдолюыша. Он вчера ещё с обеда был уже на "интересной" волне
Відповісти
Бачив цю особу якраз в середу в Сільпо, що у ЦУМі, купував маленьку Кока-Колу. І так само дивився на своє відображення у задній кришці свого телефону)))
Відповісти
бачив цього наріка вчора він крім цього згорточку мав каплі для очей і я особисто бачив як він скідав "пальоху" з карману
Відповісти
ти лох пєш воду зпід крана іна праєзд навіть немаєш
Відповісти
Я знаю цього хлопця особисто не один рік і такого яке тут написано він не міг зробити навіть бувши в дуже п'яному стані! Це все брехня і наклеп 100%!!!
Відповісти
Я з цим хлопцем живу в одному селі і можу сказати з впевніністю що такого він зробити не міг! ПЕРЕВІРТЕ ІНФОРМАЦІЮ!!!
Відповісти
цей наркоман мав при собі листочок , каплі для очей і я особисто бачив цей згорточок тому що це я побачив як він "скідав палєво" зі свого карману і повідомив правоохоронцям
Відповісти
нуну.......панове, будь-ласка придумайте нові коменти......чесно, поїдь в Донецьк і т.д. - ну шановні, наші вже давно там..........і затримали дійсно "тіпа", який вчора провокував людей біля Компютерного Всесвіту...так шо не ляля
Відповісти
пачковсь не ВИНЕН!!!!!!!!
Відповісти
Шановні. Я цю людину також знаю, це просто хвора людина, яка має бути в ізоляції від людства, він реальна загроза суспільству. Це не адекватна людина..За яким плаче психотарапевтичне відділення.
Відповісти
Нарешті! Якщо цього придура накажуть по повній програмі, то я повірю в справедливість! Це небезбепечна особа для оточуючих, повний неадекват і хворе на всю голову створіння!
Відповісти
Та він то точно. Знаю цього відморозка.
Слабе на башку.
Догрався худоба. Збочинець дебіл
Відповісти
йому просто жовту видати и все буде нормально
Відповісти
В нього вона є. Давно вже.
В тому і прикол. Що він ходить між людьми
Відповісти
може прочитають батьки... не тратьте грошей на міліцію, звідки постійно його викупляєте, а потратьте на його лікування. САМИМ НЕ СТРАШНО З ТАКИМ ЖИТИ!???
Відповісти
Так так! О Боже він зі мною знакомився в опері! ЖАХ
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «Правий сектор» впіймав наркомана-збоченця. ФОТО
10 квітень, 2014, 07:15