На Схід України «стягують» танки та БТРи. ФОТО. ВІДЕО

На Схід України «стягують» танки та БТРи. ФОТО. ВІДЕО
У райцентр Білопілля, що на Донеччині, українські військові залізницею привезли вантажні автомобілі, БТРи, танки, гармати.

Військові пояснили, що проводять навчання, ‒ повідомляє ТСН.

Також там було кілька сотень особового складу в повному бойовому озброєнні.

З’ясувалося, що вони ‒ військові мобільних десантних військ із Дніпропетровська. Коментувати присутність на території Добропілля військових і техніки працівник Добропільського військкомату відмовився.

Солдати ж були доброзичливі до всіх роззяв, які прийшли подивитися на військову техніку. Багато добропольчан намагалося з’ясувати, куди далі попрямує техніка. Військові відповідали, що немає приводу для переживань і паніки, мотивуючи все, що відбувається, позаплановими навчаннями.

Час від часу з боку цивільного населення звучали провокаційні гасла і заклики: «Їдьте додому!», «Ганьба!»

На переміщення техніки прийшли подивитися кілька сотень місцевих жителів. Одна з жінок, намагаючись зупинити рух військової колони, навіть кидалася під колеса вантажівки. Але її відтягнув місцевий чоловік.

У розмові з солдатами очевидці з’ясували, що ті направляються в Луганську область. Однак місцеві в цьому сумніваються, бо від Добропілля до Луганська ‒ 100 км. А ось до Донецька ‒ рукою подати.

У Міністерстві оборони пересування техніки підтвердили, але запевнили, що хвилюватися не варто. Мовляв, це навчання, які зараз відбуваються по всій країні.

За кілька днів до того, 6 квітня, десять БТРів бачили і в сусідньому Красноарміську. Місцеві переказують, що вони поїхали в сторону Мелітополя.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну ви і бистро працюєте.
Відповісти
Останні новини
На Схід України «стягують» танки та БТРи. ФОТО. ВІДЕО
10 квітень, 2014, 09:42