На Волині депутат пропонує забрати «кадрове право» в ОДА

На Волині депутат пропонує забрати «кадрове право» в ОДА
Депутат Волинської обласної ради Володимир Навроцький пропонує, щоб керівників комунальних установ призначали або звільняли за поданням голови ради.

Нині для цього потрібне подання від облдержадміністрації, - повідомили у прес-службі облради.

Навроцький наголосив, що згідно із цим рішенням призначення та звільнення з посади керівників комунальних установ здійснюватимуться за поданням голови обласної ради, а не ОДА, як це є сьогодні.

Депутат Валентин Скуба опонував йому та наполягав на тому, що це рішення поспішне, адже воно мінімізує роль виконавчої гілки влади.

Голова комісії Святослав Кравчук запропонував вписати і голову ради, і голову обласної державної адміністрації, однак із цим не погодився автор проекту, мотивуючи тим, що тоді ніяких змін не відбудеться.

Тоді Кравчук озвучив думку щодо доцільності доповнити цей, аби кадрові рішення узгоджувались у тому числі і з профільними комісіями обласної ради.

Із цією думкою погодився Володимир Навроцький, однак комісією остаточне рішення прийняте не було.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Валіка тільки поЗВОНОчником і призначали, тому він так і схвилювався, а роль ПЕРСТА УКАЗАТЕЛЬНОГО з Києва дійсно треба зменшувати. А то адміністрація і рада - безлад. При Клімчуку облрада взагалі виконувала роль "так! як скажете!" Я за реформу місцевого самоврядування - польський приклад можна розглянути - вони це зробили і результат від цього є
Відповісти
Останні новини
На Волині депутат пропонує забрати «кадрове право» в ОДА
10 квітень, 2014, 11:39