У Луцьку проводять «антидержавне» опитування

У Луцьку проводять «антидержавне» опитування
У Луцьку студенти вишів проводять опитування громадської думки, зокрема, цікавляться думкою про проведення референдуму щодо відокремлення Волині.

Опитування організували «Центр «Соціальний моніторинг» спільно з «Українським інститутом соціальних досліджень імені Олександра Яременка», - повідомила Волинська газета.

Інтерв'юери цікавляться в мешканців обласного центру оцінкою «нинішньої соціально-політичної ситуації в країні», чи «в цілому все, що відбувається зараз у країні, рухається в правильному чи неправильному напрямку» або «за кого проголосуєте чи не проголосуєте на виборах Президента України».

Також є такі питання: «На Вашу думку, чи можна сьогодні ввести подвійне громадянство з Російською Федерацією та дозволити всім охочим отримати російське громадянство?»; «Чи хотіли б Ви отримати друге громадянство Російської Федерації?»; «Чи підтримуєте Ви ідею фінансової децентралізації, коли більшість зібраних податків залишатимуться в обласних бюджетах?»; «Чи підтримуєте Ви ідею, щоб у Вашій області відбувся референдум про відокремлення (виходу) Вашої області зі складу України?».

Громадські активісти, яких обурили такі питання, передали приклад анкети міліції для реагування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм, а це вже цікаво дуже.
Уявімо ситуацію. У Луцьку на недільному ВІче, народ висловив думку про відкокремлення ВОлині від України, створення своєї держави. Накшталт Люксембургу, Сан Маріно, Андори, тощо. Голова облради, депутати облради - підтримали ініціативу людей. Зібрали достатню кількість для проведення референдуму. Заплановано првоести референдум. Питання: Як поступить нинішня влада? Чи дозволить провести дійсно мирний референдум і висловити волю народу? Чи буде кричати що це все ПУтін робить?
Відповісти
Шановний, нк не верзіть дурниць. Не має закону про місцевий референдум. Питання про територіальну цілісність України (в тому числі від'єднання від неньки України) має вирішуватись лише на Всеукраїнському референдумі і крапка. Все інше маячня сивої коняки і Аксьонова.
Відповісти
Воля до референдуму є, а закону про місцевий референдум не має. Як в анекдоті "Дупа є, а слова нема".
Відповісти
Цікаво, хто це в Луцьку організовує такі дурнуваті антиукраїнські ініціативи? хто конкретно стоїть за вказаними організаціями? Питання риторичне, бо і так все зрозуміло. Ганьба!
Відповісти
Олю,так тут же ясно написано,хто в нас такий ініціативний.Це наші студенти наших вузів,які "гризуть"граніт науки,а в майбутньому будуть не то що висококласними спеціалістами,а "суперспеціалістами".
Відповісти
Чи часом не тому Добкін приїздив таємно на Волинь ?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку проводять «антидержавне» опитування
10 квітень, 2014, 13:17
Криза в Україні. ФОТО
10 квітень, 2014, 13:10