Як «люстрували» головного поштаря Волині. ФОТО. ВІДЕО

Як «люстрували» головного поштаря Волині. ФОТО. ВІДЕО
Активісти «Правого сектора» і «Автомайдану України» вимагали від очільника Волинської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Ярослава Кравчука добровільно покинути займану посаду.

Почувши, що до нього на бесіду приїхали активісти, чоловік зібрав весь колектив в кабінеті, закрив двері та викликав міліцію, - пише Інформаційне агенство Волинські новини.

«Спецоперацію з візиту до керівника волинської «Укрпошти» активісти готували у повній таємниці, тому візит «Правого сектора» та «Автомайдану» став для Ярослава Кравчува несподіванкою. Прибувши до відділення поштового зв’язку «Луцьк-25», що на Кривому Валу, активісти розділились на дві групи – автомайданівці увійшли до приміщення, а представники «Правого сектора» заблокували запасні виходи та ймовірні «шляхи відступу»,- йдеться у повідомленні.

Активісти пояснили, що ніхто нікого не штурмує. Мовляв, все що вони хочуть – це передати директору установи лист зі зверненням. Разом з міліцією представники «Правого сектора» та «Автомайдану» увійшли у відділення.

У конференц-залі їх зустрів Ярослав Кравчук. Також у приміщенні знаходився весь колектив установи.

Активісти звернулись до посадовця з вимогою покинути посаду.Мовляв, є чимало фактів зловживання службовим становищем, а також ряд грубих порушень в роботі установи, про які її начальник добре знав.

Зокрема, Ігор Оборонов заявив, що є свідчення працівників, які стверджують, що листонош часто змушують своїм коштом купувати підписки на газети та журнали для того, щоб виконати місячний план.

Також у розмові активісти зазначили, що володіють інформацією та доказами зловживання директором волинської «Укрпошти» своїм службовим становищем. Мовляв, посадовець використовував працю своїх підлеглих під час будівництва дачі поблизу села Хрінники Млинівського району Рівненської області.

Представники «Автомайдану» та «Правого сектора» заявили, що сперечатись з посадовцем вони не збираються - всю інформацію та докази, якими володіють, передадуть у відповідні органі, які будуть здійснювати перевірку.

Насамкінець натякнули керівнику «Укрпошти», що це будуть зовсім не ті перевірки, які були при «старій» корумпованій владі.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви навіть не уявляєте як вінставиться до людей, нехай відчує, що він вже не цар!
Відповісти
Вот. Бачу, що другий з всіх наших керівників в області за весь час показав, що в нього є яйця. То на коліна падають, то збігають, то заяви пишуть, як в вікно побачать людей в камуфляжі.
Відповісти
Це Вам, певно, пасхальними настроями навіяло. Зігнати бухгалтерів до себе в кабінет - багато духу треба. Так само, як і в міліції для сміливості випивати.
Відповісти
ну-ну спочатку позбирав з людей гроші і біг майданівцям в лікарню ніс ще й фото у віснику зробив де тоді були його яйця
Відповісти
Так. Або ті, хто присягнув на вірність.
Відповісти
Люблячий колектив їздив відпочивати на дачу Ярослава, а тепер якісь молодики без досвіду, краватки та живота будуть розказувати про якісь зловживання! Доколє!
Відповісти
ото сраколизники
Відповісти
молодці! ))))
Відповісти
Головний поштовий ворюга Волині з переляку обгадився, зігнав до купи своє стадо баранів, викликав мєнтів, СБУ, КГБ, фБР, НЛО і хз ще кому дзвонив, але як був хамлом тупим, так і їм залишився - старі звички важко вгамувати навіть перед неминучим бесславним кінцем "поштової кар'єри" кознокрада і самодура.
Відповісти
хм...ну й що ну поїхали..ну поставили перд фактом..де докази зловживань..про те що Федорович скотина то всі знають але ж докази то де !
Відповісти
Блін, для того,щоб звільнити пенсіонера Кравчука всьго навсьго Пустовіту потрібно підготувати подання на керівництво Укрпошти. Для чого той цирк,звільняти таких "керівників" потрібно цивілізовано і подати адекватну кандидатуру.
Відповісти
Не просто звільнити! А притягнути до кримінальної відповідальності за людські сльози!І його помічницю Костюк!
Відповісти
почтальонів заставляе купляти журнали на зарплату це точно знаю
Відповісти
А перед виборами,коли Костюк балатувалась від регіонів,заставляли виймати і знищувати політичні реклами опонентів. За гроші!
Відповісти
Поштарка, яка носить моїй мамі пенсію, постійно плаче і благає купити хоч одну газетку, бо за лишок вона плптить своєю зарплатнею.
Відповісти
Знайома працює на Укрпошті. Зарплата біля 1500 грн. Про практику викупу продукції і таким чином виконання плану теж розповідала. Поштарка, яка приносила нам в офіс газети, продавала їх зі знижкою, дешевше за роздрібну ціну, тому що інакше довелось би самій викупляти. Якщо всі працівники незадоволені політикою керівництва, чому ж ніхто не встав і не розповів реальний стан речей? Невже так дорожать роботою за 1500 грн?
Відповісти
Ті,що не мовчали,вже звільнені давно. А хто отримував подачки,то заперечували. Я особисто була звільнена за правду.
Відповісти
Як же тепер Євген Якович та Володимир Олексійович робитимуть тираж? О-о-о-о-о.....
Відповісти
Коли вже цього старого пса виженуть з буди під назвою "Волиньпошта"?
Відповісти
Ще потрібно по районах потрусити там робиться те саме. СОБЕЗ перераховує допомоги інвалідам на опалення на скраплений газ авганцям чорнобильцям почта прокручує по три місяці ці гроші в банках відсотки собі в кишеню.Апотім проводить виплати
Відповісти
Після поїздки в Київ, Кравчук пішов у відпустку. Зазвичай після відпустки пишуть заяву на звільнення.
Відповісти
Поштарі - радійте!!! Тирана звільнили!!! 25 квітня 2014 року.
Відповісти
Останні новини
Як «люстрували» головного поштаря Волині. ФОТО. ВІДЕО
10 квітень, 2014, 13:37
Криза в Україні. ФОТО
10 квітень, 2014, 13:10