Організатори президентської гонки на Волині: друга «порція»

Фактичним керівником волинського штабу кандидата в президенти України Михайла Добкіна може бути колишній губернатор краю Олександр Башкаленко.

Офіційно керівника штабу Добкіна на Волині ще не призначили, - пишуть Хроніки Любарта.

Але оскільки Добкін – висуванець Партії регіонів, то й логічно припустити, що опікуватися ним буде очільник волинського осередку цієї партії. Тобто Олександр Башкаленко.

Більше того, коли минулого тижня Михайло Добкін відвідував Зимненський монастир та Луцький замок, то найшвидкоплинніший волинський губернатор був поряд зі своїм кандидатом.

Є також версія, що після публічного приниження на луцькому Майдані Башкаленко не захоче офіційно очолювати виборчий штаб. Тому керівником буде призначено молодого регіонала Андрія Мельника.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО "ЛІНЧУВАННЯ" БАШКАЛЕНКА

"Але все одно неофіційно керуватиме процесом Олександр Костянтинович", - пише видання.

Ще однією інтригою в області було призначення керівника штабу кандидата Сергія Тігіпка. Називали кандидатури Сергія Ющака, який очолював волинську організацію "Сильної України" до її злиття з Партією регіонів. Звучало прізвище Миколи Романюка, однокашника Сергія Тігіпка.

Але зрештою вибір зупинили на Анатолієві Горбатюку, колишньому керівникові волинського осередку біло-блакитних.

Після здачі в 2012 році депутатського мандата Горбатюк зірок з неба не хапав. І зараз йому випала нагода повернутися у велику волинську політику.

Інтереси Наталі Королевської на Волині представлятиме керівник обласного осередку партії "Україна – вперед!" Андрій Шеремета, хоча виборчого штабу як такого в області не буде.

Представником колишнього очільника Служби зовнішньої розвідки України Миколи Маломужа на Волині буде генерал Олександр Булавін, який служив у СБУ та СЗУ, а на минулих парламентських виборах балотувався у Володимир-Волинському виборчому окрузі.

Інтереси висуванця від Української народної партії Олександра Клименка на Волині представлятиме очільник цієї партійної структури Ігор Верчук.

Нагадаємо, 7 квітня ВолиньPost опублікував першу "порцію" організаторів президентських перегонів на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Організатори президентської гонки на Волині: друга «порція»
10 квітень, 2014, 13:43