Комунальники замальовують «канарковість» в’їзних знаків «Луцьк»

Комунальники замальовують «канарковість» в’їзних знаків «Луцьк»
Бетонні знаки, встановлені з усіх боків при в’їзді в місто, знову фарбують в біле.

Комунальники стверджують, що таким чином готуються до свят, ‒ пише газета Хроніки Любарта.

За словами директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Івана Кубіцького, в’їзні знаки «підмальовують» щороку.

«Ці знаки перебувають на балансі нашого департаменту. І щороку до свят ми їх оновлюємо – штукатуримо й підбілюємо фарбою. Звісно, вони гарно розмальовані, але ми мусили те діло зробити, бо ж готуємося до свят. А якщо невідомі ентузіасти мають бажання знову розмалювати ці в’їзні знаки, то нехай, ми не проти», – пояснює чиновник.

Як відомо, минулоріч улітку невідомі розфарбували усі шість в’їзних знаків «Луцьк». Величезні бетонні пам’ятники, які завжди були білими, стали кольоровими. При чому на кожному виїзді з обласного центру знаки «одягнули» в унікальне строкате вбрання. Два з них зробили не просто різнобарвними, а навіть патріотичними.

За такий креатив міські владці невідомим художникам відразу ж дорікнули, мовляв, все-таки треба було попросити у муніципалітеті дозволу, хоч і визнали – сама ініціатива позитивна.

«Чи воно стало ліпше? Стало канарковіше, напевне. Я собі так вважаю. Але то є такий правовий нігілізм. Не можна давати собі право втручатися в такі речі. Якщо би він був задуманий в такій іпостасі, я нічого особисто не мав би проти», – сказав Юрій Казмірук, на той час головний архітектор Луцька.

Більше того, восени у луцькій мерії оголосили, що шукають невідомих ентузіастів, аби вручити подяку міського голови. Перший заступник луцького мера Святослав Кравчук тоді заявив, що невідомі художники зробили «гарну справу», мовляв, в’їзні знаки стали значно привабливішими.

«Мені самому подобалося, як воно було розмальоване. На жаль, взимку трохи зіпсувалося, облущилося. Але я не проти, якби воно було кольоровим», – прокоментував міський голова Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Немає що їм робити і це точно
Відповісти
А навіщо просто зафарбовувати білим? Невже не можна купити кілька банок кольоровоі фарби і поновити малюнок? Приіжджали знайомі з іншоі області, то ім дуже сподобалась ця ідея з розмальовуванням.
Відповісти
тому що потрібно поставити галочку - ми щось робили, а краще воно буде чи гірше то діло третє.Навіщо псувати те, що дійсно гарно зроблене?????????
Відповісти
ТОчно, пану Кубометробіцькому треба ж звітувати і 200 тисяч списати на "реконструкцію" в"їзних пам"ятників ))
Відповісти
Я так розумію це підготували площини під нові трендові погляди як то "Путлєр Х*ЛО", "за ЄС" і т.п. ))))))))
Відповісти
Для чого їх зафарбовувати? Це ізюменка Луцька!
Караще б брівки рівніше білили, а то на це дивитися неможливо!! ЖКГ Луцька- отямтеся! Робіть менше, але якісніше
Відповісти
канарковість 0-О
Відповісти
Ми проти цього--хай буде розмальовано!!
Відповісти
Нашим гостям із Польщі дуже сподобалась ідея із кольоровим оформленням. А комунальникам немає куди списати вапно??
Відповісти
краще б влада з комунальниками активніше долучилась до прибирання міста, а не займалась дурнею, бо там, де дійсно жахи, то вони закривають очки, бо нема якогось папірця, нема чийогось дозволу і блаблабла, а на фотографію всі гарненько позуватимуть як вони ніби-то щось роблять в місті...
НЕреспект :(
хтось би чимось нарешті почав думати...
Відповісти
Останні новини
Комунальники замальовують «канарковість» в’їзних знаків «Луцьк»
10 квітень, 2014, 13:54