Тимошенко відмовила Порошенку

Тимошенко відмовила Порошенку
Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко не зніматиме свою кандидатуру з президентських перегонів за жодних обставин.

Про це Тимошенко заявила на мітингу в Хмільнику Вінницької області, - пише Еспресо.TV з посиланням на прес-службу «Батьківщини».

За її словами, для неї немає більшого завдання, аніж викорінити з життя людей безправ'я і встановити справедливість, а це можливо лише після усунення впливу олігархії на владу.

Тимошенко розповіла, що знає, що таке безправ'я, приниження та беззаконня, бо відчувала це кожного дня у Качанівській колонії. «Я відчула це, знаходячись у в'язниці, але насправді, в такій своєрідній в'язниці вже 22 роки знаходиться кожен українець», - сказала Тимошенко, додавши, що саме тому викорінення несправедливості є для неї головним завданням.

«933 дні я переосмислювала кожен свій крок. Так як я розклала кожну свою помилку на молекули та атоми, навряд чи хтось ще мої помилки може проаналізувати. Я хочу зараз принести Вам своє вибачення, якщо я щось в своєму житті зробила не так. Я могла помилятися, могла зробити щось не так, як ви очікували, але я ніколи не сповідувала подвійних стандартів», - розповіла Тимошенко.

Вона вважає, що громадськість має зробити висновки з помилок Помаранчевої революції, не має права не виконати вимог Євромайдану, тому зобов'язана не допустити до влади олігархічні клани.

Лідер «Батьківщини» зазначила, що все своє політичне життя вона боролася з олігархією, і за це її двічі кидали за грати.

За її словами, олігархи і зараз «намагаються взяти під контроль всі фінансові потоки, всі ключові монополії, всі ключові посади отримати в свою власність». Тимошенко підкреслила, що олігархія робить ставку на президентські вибори, а революції загрожує реванш. «Я не спільник в збереженні цієї системи. Що зараз вони хочуть зробити - вони ставлять ставку на ці президентські вибори, вони хочуть знову привести своїх ставлеників...», - зазначила Тимошенко і уточнила, що цього разу олігархія ставить на іншого кандидата, бо у Партії регіонів та її кандидата Добкіна немає шансів.

«По суті, олігархія списала Януковича разом з його родиною в Ростов-на-Дону. Вони практично позбавилися верхівки айсбергу, але клани залишилися, і вони сьогодні обирають собі можливість приймати участь у виборах президента, мати свого кандидата і поновити свою владу в Україні», - наголосила Тимошенко і висловила впевненість, що люди зможуть розібратися в усіх політичних протистояннях.

Нагадаємо, напередодні керівник центрального виборчого штабу кандидата в президенти Петра Порошенка Віталій Ковальчук заявив, що Тимошенко повинна зняти свою кандидатуру з президентської гонки, бо Порошенко має більше шансів перемогти в першому турі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Юля, не здавайся! Ти нам потрібна!!!
Відповісти
Як собаці стоп-сигнал
Відповісти
«933 дні я переосмислювала кожен свій крок. Так як я розклала кожну свою помилку на молекули та атоми, навряд чи хтось ще мої помилки може проаналізувати......Тьотко,ти думаєш що ти мелеш?У політичний смітник тебе!Йопти,витягли з тюрми,живи та радуйся в Європі,не баламуть України!!!
Відповісти
Який же ти недолугий!Тільки Юля може реально спасти країну.Українці не ведіться на порошенків і богомолець, це олігархи, які думатимуть лише за свої інтереси.......
Відповісти
чуєшь, в неї вже була можливість, не використала, гуд бай...
Відповісти
Ти чудо, ти думай що ти мелиш, із за таких неуків вже який рік країна в опі сидить. Баламуту ти недалекий, коли вже такі олухи як ти почнуть розбиратися в політиці і в сьогоднішніх реаліях. А скільки ж вас тупих таких ще є.
Відповісти
петро не переживай там вже нема що брати ще отравишся
Відповісти
ЮЛЯ- НАШ ПРЕЗИДЕНТ!!!!
Відповісти
Юля - цариця в Неньці! на віки...
Відповісти
ЮЛЮ -- ГЕТЬ !!!
Відповісти
,,П'яний проспиться, а дурень - ніколи. Невже ми знову наступимо на граблі, привівши до влади кума Ющенко?
Відповісти
не впевнений,що буду за Юлю,але я проти мілліардера при владі,який ще й має бізнес в Росії
Відповісти
Останні новини
Тимошенко відмовила Порошенку
10 квітень, 2014, 16:44