Відомо, коли в Луцьку відкриють «ПортCity»

Відомо, коли в Луцьку відкриють «ПортCity»
Відкриття торгово-розважального центру «ПортCity» відбудеться 17 травня.

Про це пише Слово Волині з посиланням на заступника директора з контролю за технічною документацією ТРЦ «ПортCity» Галину Лимар.

«Плануємо відкрити весь комплекс повністю. Про деталі розповім згодом», - проінформувала Лимар.

Нагадаємо, що після здачі об’єкта в експлуатацію, у Луцьку, побудують підземний перехід.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ПортCity
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що саме нагальне питання для Луцька,коли відкриють ПОРТ СІТІ!Та більша частина народу думає,як вижити при таких зарплатах і стрімкому рості цін!!!
Відповісти
а чому ви прочитали цю статтю?
Відповісти
Я прочитала заголовок і мене це розізлило!!!
Відповісти
а мене зацікавило наприклад. і я вважаю це важливим.
Відповісти
а мене цікавить, як знову обіцянка про підземний перехід перетворюється у брехню.
з там-тамом вже проходили цю казку. на цей раз може не пройти.
Відповісти
З приводу зарплат і росту цін - це до "нової" влади! А з приводу відкриття, то це інформація, яку повідомили на сайті для громадян і не всі розділяють вашу точку зору! То які притензії до сайту? Вже не знаєте куда жовч свою діти? То не ходіть туда, коли відкриють, але перші побіжите подивитись!:)
Відповісти
поцприємци і дальше-тендери шменднри...вони тайни знають..а ви собі там мітінгуйте..авакофф поррядок наведе..еремеєф та катерина разом з курами та кузьмуками вечне достаяніє області.наші курченкі навсігда..а пенсіонерам такі як зверху пісатєлі розкажуть про страну чудєс расєю де всі поважають труд..і старость..про щастьє бути мітним саюзом..а винуваті радікали..юлю та петю народ трєбує..єуропейци
Відповісти
Нарешті жиди добудовують цю архіважливу штуку для міста, і почнуть качати бабло з лучан та гостей
Відповісти
Єремеєв за гроші Фірташа закінчує черговий магазин, і кожного разу буде повторювати, який він благодійник
Відповісти
А яка тут благодійність?:) Ви вже пишите і самі не знаєте що!:) Це просто бізнес і вас туда силою тянуть?! Що за люди?!:(
Відповісти
то земельна ділянка в 3 га по ціні 3 міліона гривень.тоді група літвіна ми потужно підтримала "перестройку" бо бачила що буде пшик на якому зароблять а не збідніють.і міська рада всі красавци маладьож з батьківщини віддали участок за безцінь.благоустрій..і т.д до наших часів..
Відповісти
Але ж і архітектуру вибрали - неуки довбані. Всі думали спочатку, що то ангар на літаки будують, завод або овочесховища. Біля дороги такого мікрорайону мозги не зварили щось спланувати привабливіше...
Відповісти
100% зробили потвору майже в центрі міста, могли і кращі матерали вибрати, це ж типу для лучан, ось ЦУМ наприклад врази привабливіший, хоча також могли металопрофілем обшити. А підземний перехід нехай спочатку збудують, а потім вже відкриваються, бо цим брехунам не можна вірити.
Відповісти
А це й є АНГАР для ДОЙКИ "ЛОХІВ"
Ще хтось буде заморочуватись: "Чудище обло, озорно, огромно, стозевно и лаяй" Александр Радищев.
Відповісти
не валявся..так і палиці біля памятника Грушевському будують..ТАМ ПРАВДА РАДІСНІШИЙ СКЛАД №(9.а полішукам патяне єуропа,пластік -яя..а бізнесьорам приятно-дешево.цум вон тоже-яя для людей певної епохи мислення..а по суті для посьолка міського типу під границею в тій самій польщі то нормально..а чи буде хтось щось переобляти хоч років через 20? вот вам і відповідь коли що тут поміняється навіть ззовні..яя архітектори міста-надівайте ваші медальки в кабак під замком і сроманюк буде знов кожного за руку трусити..а то все пусте...яя пластік
Відповісти
Собаки лають. а караван іде... перші побіжите на відкриття, но тут треба жовч випустити!:)))
Відповісти
гроши молча на охфісі-вербл..дь
Відповісти
Они не рассчитывали, что вы ориентируетесь в датах. )) Еще несколько раз поменяют, мы же в Украине живем.
Відповісти
А хто казав, що відкриття на Пасху має бути?:) Совдепівська звичка "до дати" щось відкривати?:) Тут такого не буде! Не встигнуть все як слід зробити - ще перенесуть!
Відповісти
Все вам не вгодиш!!! Нудотікі ! то і добре, що відкривають, а то в селі нема куди подітися на вихідні.
А що стосується "нової влади" (цит.Факт), то Єремеєв і є представником нової влади...
Відповісти
діффчока живи поки всьо пофіг.патом на пенсію в БССР.шо то за батькі які дитину до пенсії не докормлять..начальникам простіше..а вот решту виховали -тіштесь..
Відповісти
не важно зачиї гроші воно строїця головне що будуть людям нові робочі місьця, і не все рівно хто влясник чи Єрємєєв ЧИ дядя зі села=)
Відповісти
місця...хахаха певно в інституті в божика на економіці учишся за мамині свині...молоде ще а вже туда..даунбас
Відповісти
Я був в середині в четверг! там майже нічього не готове вони не встигнуть до 17 травня!!!
Відповісти
Правильно кажеш! Більшість магазинів ще навіть не починали робити, там склади сміття або голі стіни..про якість виконання робіт краще не говорити і не лякати людей..в паркінгу, наприклад, буде регулярно із труб все дзюрити на машини)
Відповісти
Ну ви і нитікі якщо нехочете то неходіть в ПОРТ СІТІ наприклад я дуже радий що в нас на ВОЛИНІ відкриють щось велике і преспективне!І ніхто нікого не заставляє туди іти самі прибіжете так же само як і в Адреналін Сіті! Напиклад я в перший день відкриття поїду!
Відповісти
Всім догодити не вдасться нікому і ніколи. Не хочеш іти не йди ніхто не примушує. Тільки і вмієте чужі гроші рахувати заздрити і бубніти. Немає погано є теж погано. Завдяки таким проектам місто і процвітає, чи краще нічого не робити і чекати доки влада щось зробить. Молодці так тримати. А на рахунок викачування грошей, хочу купую хочу не купую. Дурний і в гастрономі все прохлопає.
Відповісти
Останні новини
Відомо, коли в Луцьку відкриють «ПортCity»
11 квітень, 2014, 07:30