Стильний Луцьк. Портрет дня: Алла Мардієва

Стильний Луцьк. Портрет дня:  Алла Мардієва
Алла Мардієва, пенсіонерка, 67 років

Сьогоднішню героїню ми зустріли у парку. Жінка прогулювалася. Пані Алла трішки розповіла про себе, свої смаки та одяг.

Раніше жінка працювала викладачем в університеті імені Лесі Українки, навіть була деканом факультету слов’янської філології, якого зараз немає. Каже, що зажди цікавилася культурою, а також модою, бо до студентів не прийдеш «одягнена у аби що» - потрібно було підбирати одяг.

Пані Алла була із скромної сім’ї, тому спочатку просто не мала можливості цікавіше одягатися, реалізувати всі свої смаки. Потім не можна було дістати десь цікаві речі: «Доводилося купувати те, що було – переробляти самому, але виглядати не так як всі».

А от смак жінці прищепила ще мама, яка була кравчинею. Розповідає, що її мама мала девіз у житті: «не можна виходити вулицю, щоб люди лякалися, треба виглядати так, щоб людям було приємно на тебе дивитися».

Потім Алла Костянтинівна жила у Німеччині, працювала в журналі для емігрантів, де помітила багато цікавих образів. Каже, що там найголовніше в одязі – це модний колір, а фасон вже на другому, а то й третьому. Також щодо одягу німців зауважує, що вони одягаються, на її думку, без смаку.

Для них характерний один стиль як для жінок, так і для чоловіків – це штани, куртки, футболки, кросівки. Сміється: «Склалося враження, що німці народжуються в тих кросівках, і до останніх днів ходять в них».

«Часом цей монохром, тобто один колі в одязі – буває дуже позитивним. У деякі пори року цікаво дивитися на такі образи – вони не носять все суто в одному кольорі, вони підбирають різні відтінки», - каже пані Алла про поєднання кольорів в одязі.

Раз на квартал жінка навіть купує журнал «Vogue», бо цікавиться модою: «Можливо я не завжди відповідаю цьому, але мені просто цікаво знати які є модні тенденції, що може приваблювати в цьому сезоні».

Алла Костянтинівна любить спідниці, капелюшки, рукавички. Їй подобається, коли жінка одягнена по-жіночому, а жіночість і привабливість жінці додає сукня або спідниця, капелюшок, що надає шарму, рукавички, хустинки.

Також їй подобається гарна біжутерія. На її погляд, біжутерія більше відповідає стилю одягу, ніж коштовні ювелірні вироби.

На фото жінка одягнена у плащ BANDOLERA, гольф, кофту, спідницю MAXMARA, взута у чоботи. Цікавинки в образі додають аксесуари: сережки, персні, годинник, кольє від KIRA PLASTININA та сумка PRADA.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Героїня все підібрала по кольоровій гамі – дуже гарно та ніжно виглядає. Один мінус, що гольф у смужку, а пальто в клітинку, а вони між собою не дуже поєднуються. Можна було б одягнути однотонний гольф, адже на верх йде, як яскравий елемент – жилетка. Цікаво, що пояском підкреслена зона талії.

Біла спідниця – просто супер. Людина в тренді і знає, що білу спідницю можна одягати не тільки літом. Прикраса підходить по стилю до сумки.

Було б дуже добре, якби жінки в такому віці виглядали б та одягалися так само – стильно, тоді на вулиці були б яскравіші образи.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подивився і подумав, ну точно якийсь викладач університету), потім прочитав, таки да викладач) , всі викладачі якось так нормально вдіваються.
Відповісти
аде коменти
Відповісти
Преса , зробіть фото стилістки Дідух , дуже вже цікаво як вона вдягається !!!
Відповісти
Солдати повинні зараз думати про захист та спокій в Батьківщині, а не про те як одягається дизайнер.
Відповісти
Солдати повинні зараз думати про захист та спокій у Батьківщині, а не про те як одягається дизайнер.
Відповісти
Солдати зараз повинні думати про захист та спокій в Батьківщині, а не про те як одягається дизайнер.
Відповісти
Так нада себе чимось і развлєкать поки нас всіх тут зібрали, чимось пріятним
Відповісти
Ловіть тоді сепаратистів і розвЛЄкайтесь))))
Відповісти
Карочє, давайте Ганьку в рубрику!
Відповісти
наберіть в інтернеті - дізнаєтесь
Відповісти
Красива жінка, зі смаком одягнена, розумне, миле, добре обличчя. Словом - інтелект. Я знаю пані Аллу ще зовсім молодою (у 45, вона тоді ще не була навіть в повному розквіті), усі чоловіки оглядалися і падали в запаморочення. Якби поставили в один ряд пятірку останніх стилісток-модниць, представлених тут, я б вибрав... Ну, звичайно, Аллу.
Відповісти
Пані Алла не "вдівається", а одягається. Вдіваються полішуки з Рудки Шерстинської.
Відповісти
У нас нема поліщуків ,ми всі люди,всі українці.Вони може і одягаються скромно,але на відміну від вас таких міських хамів дуже хороші люди.
Відповісти
ну це спірне питання!!! вони постійно роблять лайно міщанам,а особливо ті,що понаїхали сюди "дівчата"..., заздрість страшна річ, вона азвжди повертається,рано чи пізно за все воздасться,всім,а полішучкам найбільше!!! набагато кращих,вихованих,чемних,культурних дівчат лучанок,ніж полішуків!!!
Відповісти
Ти хоч саме зрозуміло, що написало? Набір тексту без змісту!
Відповісти
По-перше, факультет слов'янської філології, деканом якого була Алла Костянтинівна - це колишній філологічний, а тепер це Інститут філології та журналістики.Це варто знати.По-друге - великий респект моделі, це справді жінка з чуттям стилю, оригінальним смаком, яка слідкує за останніми тенденціями моди, яка прагне бути неординарною, виділятися з сірої маси. Це жінка, яка, напевно, щодня робить свято собі і тим,хто поруч! Гарний і гідний приклад для сьогоднішніх студентів. Є у кого повчитися!
Відповісти
нет. когда-то был филологический факультет, потом его разделили на украинистику и факультет славянской филологии. потом, где-то в 2001-2002, опять объединили в один, позже переформатировали в институт филологии и журналистики. Алла Константиновна была деканом факультета славянской филологии. Наверное, самым лучшим.
Відповісти
ооооооооооооо у фотогрпф де навчається????вигода?))))от робіть висновки,що пані Юля навчається на цьому факультеті)))
п.с. не здивуюсь,якщо коммент не опублікують)))
Відповісти
Вигода в чому? Жіночка вже жодного відношення до університету немає!
Відповісти
дуже гарно! Так тримайтесь, пані Алло!
Відповісти
була студенткою пані Алли. в неї бездоганний смак. вдягалась так, ніби зійшла зі сторінки модного журналу. надзвичайно стильна, витончена і вишукана. рада, що роки не владні над вами, пані Алло!!!
Відповісти
Дуже гарна жінка, яка дійсно стильно і зі смаком одягнена.
Відповісти
Всі так коментують, ніби бояться паніаллу довести до інfаркту
Відповісти
Одягнена як Мері Попенс, не хватає тільки парасольки в руки і з піснею вона полетить, на виховання дітей.
Відповісти
Роки не владні над усіма жінками. Старі жінки бувають лише після ста років.
Відповісти
Гарно одягнена жіночка!
Відповісти
Модель одягнена досить стильно. зважте, скільки цій пані років! Ви багато бачили жінок у такому віці, які слідкують за модою і намагаються залишатися Жінками! більшість запускають себе, сидять під під'їздами і бурчать на все навколо. А пані Алла - усміхнена, випромінює позитивну енергію і своїм виглядом кидає виклик сучасній молоді!
Відповісти
Дуже схвилювалась,побачивши тебе.Як і в юності,ти зали-шилась для мене зразком.І в одязі-також.А головне -ти
розумниця, яких я мало зустріла в житті.Бажаю тобі здоров'я, миру, спокою,щастя, радості від дітей,дорослих і малих.




Відповісти
В таких роках Алла Костянтинівна має дуже гарний вигляд!Здоров'я ій міцного,молодечого запалу та жіночого щастя!!!
Відповісти