На Сході ‒ не сепаратисти, а незадоволені громадяни, ‒ кандидат в президенти. ВІДЕО

 На Сході ‒ не сепаратисти, а незадоволені громадяни, ‒ кандидат в президенти. ВІДЕО
Про те, що Схід «розхитують» не сепаратисти, а незадоволені громадяни, які хочуть розмовляти російською заявив народний депутат України, кандидат в президенти Сергій Тігіпко.

Прес-конференція за участю політика відбулася в Одесі 10 квітня, ‒ йдеться в повідомленні продакшн-студії «Правда PRO».

Сергій Тігіпко заявив, що вчергове хоче створити свою партію і що вже 15 людей у Верховній раді готові об’єднається.

Тігіпко розповів, що розчарувався в Партії регіонів, тому що ті почали вести іншу політику. Щодо «драконівських законів» (від 16 січня), він заявив, що проголосував, не читавши їх.

«Ми за ці закони не збиралися голосувати, змісту їх ніхто не бачив. Ми винні, що закони були прийняті без розгляду. І, не бачивши, їх підписали», ‒ зазначив він.

Схвилювало Тігіпка питання, чому під час розстрілу на Майдані він не залишив Партію регіонів. На це кандидат відповів, що не пішов з партії, щоб підтримати у важкий час своїх однопартійців і щоб вплинути на ситуацію. Але зараз, за його словами, все змінилося.

«Партія регіонів, якою сьогодні керує практично одна людина, і є приватним підприємствам, і я повинен залишатися там, не маючи ніякої демократії, тільки тому, що я повинен бути відданим цій партії?» ‒ обурився він.

Значну частину часу Тігіпко приділив мовному питанню. Кандидат у президенти зазначив, що люди, які захопили держустанови на сході України, це зовсім не сепаратисти, а незадоволені громадяни, які хочуть федералізації їх областей, можливостей обирати губернатора і розмовляти російською мовою.

За його словами, російська повинна мати статус другої державної, але вирішити це мають на всеукраїнському референдумі.

Закінчив звернення Тігіпко словами: «Ми натворили багато проблем, але йти від цього не можна ».

Після прес-конференції на Тігіпка очікував сюрприз. До воріт, де був захід, прийшло близько 20 «євромайданівців » з українськими прапорами та плакатами: «Може краще до Львова? Тепліше зустрінуть», «У який колір перефарбуєтесь? Допоможемо з фарбою».

Тігіпко до мітингувальників так і не вийшов і залишив приміщення через чорний хід.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як можна прислухатись до людини, яка голосує за закони не знаючи їх змісту. Це бидло, а не людина. і не цепляйтесь за мову, оскільки це лише "морквина для ослів". Не думаю, що адекватна людина буде кричати і захоплювати адмінбудівлі для того щоб зробити "другу мову". Україна це український народ і українська мова, яку треба поважати і ЗНАТИ. А говорити російською ніхто ніколи не забороняв.
Відповісти
Чиновники, судді, прокурори і т.п. за час президентства Януковича наробили сотні тисяч люмпенів: безробітних, бомжів і т.п., які зараз воюють проти України.
На мою думку, було б справедливо автоматично відраховувати із заробітних плат причетних до люмпенізації населення чиновників певний процент на утримання української армії.
Відповісти
Останні новини
На Сході ‒ не сепаратисти, а незадоволені громадяни, ‒ кандидат в президенти. ВІДЕО
11 квітень, 2014, 10:42