На Луганщині паніка: до них їдуть бандерівці

На Луганщині паніка: до них їдуть бандерівці
У місті Ровеньки Луганської області чутки про нібито проїзд бандерівців на шахтний динамітний склад призвели до паніки і агресії.

Люди перекрили дорогу і перевіряли кожну машину, з собою принесли пательні, біти тощо ‒ пише ТСН.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook юрист і правозахисниця Олена Степанець, охорона об’єкту була шокована кількістю автомобілів і агресивних людей, які приїхали до складу.

«Пішли шукати бандерівців. Не знайшли. Пішли зупиняти машини, щоб все ж таки знайти бандерівців. Стали проводити обшук всіх проїжджаючих, ритися в речах, сумках, бардачках. Одна фура не зупинилася (я водія розумію: чисте поле, якась банда в цивільному з закритими мордами, з бітами). Ці несамовиті передали по рації, що нібито їде бандерівець, зупинятися, с*ка, не хоче. І почалося ‒ погоня, перекриття дороги (без ДАІ). Результат: побитий водій-далекобійник, розбита машина, пошкоджений вантаж (намагалися підпалити)», ‒ повідомила вона.

За словами Степанець, в Ровеньках люди живуть чутками. «За сьогодні в Ровеньках бандерівців одночасно бачили на всіх шахтах, у банку, в мерії, в прокуратурі, в суді, в ДТЕКу, в міліції (виносили зброю, а менти стояли на колінах)», ‒ додала вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Луганщині паніка: до них їдуть бандерівці
11 квітень, 2014, 11:51