Луцька мерія на свій піар «запроектувала» понад півмільйона гривень

Луцька мерія на свій піар «запроектувала» понад півмільйона гривень
На програму «Прозора влада», в рамках фінансування якої ЗМІ інформують про досягнення міської влади, у луцькому бюджеті передбачено 660 тисяч гривень.

Про це під час зустрічі із журналістами із південних та східних регіонів заявив заступник луцького міського голови Святослав Кравчук, – пише IA ZIK з посиланням на прес-службу Волинської ОДА.

У рамках проекту «Схід-Захід: Редакції за обміном», який реалізовує «Інтерньюз-Україна», на Волинь завітали 14 журналістів, редакторів та блогерів зі Сходу та Півдня України.

Мета заходу – ближче познайомити представників ЗМІ з особливостями нашого краю, його культурою та історією. Із представниками мас-медіа зустрілися голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт, голова обласної ради Валентин Вітер та перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

За словами губернатора, посадові особи органів влади повинні бути завжди готові відповідати на запитання журналістів. Він наголосив, що відкритий до спілкування з працівниками ЗМІ. Також додав, що журналістів запрошують на наради, зустрічі, аби вони могли поінформувати громадськість про важливі події та рішення влади.

Наголосив Пустовіт і на програмах підтримки діяльності засобів масової інформації на Волині. Він зауважив, що Волинська облдержадміністрація є співзасновником «Волинської газети». За його словами, кілька разів він мав розмову з головним редактором видання, однак, жодного разу не вказував на те, як вони мають писати матеріали чи про що. Григорій Пустовіт зауважив, що колектив газети сам визначає, яку проблематику чи питання піднімати на сторінках газети.

Він також зазначив, що незабаром за сприяння облдержадміністрації група волинських журналістів відвідає Польщу, де вони зможуть поспілкуватися зі своїми закордонними колегами, обмінятися досвідом тощо.

Своєю чергою, голова обласної ради Валентин Вітер розповів про співробітництво депутатів найвищого представницького органу краю з мас-медіа. За його словами, на телебаченні виходить щотижнева тематична програма «Вісник обласної ради», у якій інформують про актуальні події, що відбулися на Волині та обласній раді за тиждень. Також усі сесії транслюються в прямому ефірі місцевих телеканалів. Крім того, максимально спрощений доступ журналістів на заходи, які організовуються в обласній раді.

Виступаючи перед присутніми, перший заступник міського голови Святослав Кравчук зауважив, що міська рада намагається бути максимально відкритою та прозорою для громадськості. Усі важливі документи, проекти рішень публікуються на офіційному сайті, аби лучани мали можливість ознайомитися з ними та внести свої пропозиції чи корективи.

Також він зауважив, що налагоджена хороша співпраця з засобами масової інформації. Святослав Кравчук зазначив, що діє міська програма «Прозора влада». Вона спрямована на забезпечення всебічного інформування територіальної громади через засоби масової інформації про плани та результати роботи Луцької міської ради, ключові події та тенденції розвитку міста. За його словами, цьогоріч на її реалізацію у міському бюджеті передбачено 660 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
2200 гривень щодня! Шоб я так жила!
Відповісти
У Луцьку переходять на економрежим
http://www.volynpost.com/news/30716-u-lucku-perehodiat-na-ekonomrezhym#comments
Нормальненький такий економрежим!
Відповісти
Останні новини
Луцька мерія на свій піар «запроектувала» понад півмільйона гривень
11 квітень, 2014, 13:59