Харківський «Беркут» став спецбатальйоном

Харківський «Беркут» став спецбатальйоном
Спецбатальйон, створений на базі «Беркута», охоронятиме правопорядок.

Про це повідомив начальник ГУ МВСУ у Харківській області Анатолій Дмитрієв на нараді за участю особового складу і керівництва колишнього "Беркута", - пише Укрінформ.

«Першочергові завдання спецбатальйону - забезпечення належного порядку в Харкові і області, співпраця з громадськими формуваннями, боротьба з вуличною злочинністю, надійний захист законних прав та інтересів громадян. Спецбатальйон зобов'язаний не допустити озброєних конфліктів і захоплень режимних адмінбудівель. Завдання треба вирішувати виключно мирним шляхом», - відзначив Дмитрієв.

Як повідомив командир спецбатальйону Владислав Лукаш, до складу нового підрозділу увійшли бійці «Беркута», які пройшли переатестацію.

«Спецбатальйон забезпечений усім необхідним: зброєю, спецзасобами, новим форменим одягом, як і належить, чорного кольору», - додав Лукаш.

Відповідаючи на питання журналістів, що, з чуток, його збиралися звільнити через те, що «Беркут» не захистив будівлю ХОДА від захоплення сепаратистами, Лукаш відповів: «Я стою перед вами, я командую новим підрозділом, штат якого зменшився лише за рахунок тих, хто звільнився за вислугою років».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Харківський «Беркут» став спецбатальйоном
11 квітень, 2014, 19:29