Для ошуканих вкладників у Луцькій мерії запропонували черговий «план дій»

Для ошуканих вкладників у Луцькій мерії запропонували черговий «план дій»
Представники обслуговуючого кооперативу «Луцький дім» міський 11 квітня вкотре зустрілися з міським головою Миколою Романюком, його заступником Ларисою Соколовською та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради, аби вирішити проблему із недобудованим помешканням.

Мешканці просили сприяння у вирішенні питання з добудовою житлового комплексу «Рідний дім», що на вулиці Зацепи, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Нагадаємо, що цей об’єкт зводила компанія «Глорія буд плюс». Громадяни вклали в будівництво кошти, однак, у 2008 році зведення комплексу зупинили, а фірма здала в експлуатацію лише першу чергу будівництва. Таким чином, без квартир та грошей залишилося багато вкладників. Правоохоронні органи довгий час шукали керівників підприємства «Глорія буд плюс», проте знайти так і не вдалося.

Крім того, у виконавчій службі знаходяться на виконанні рішення судів, які вони не можуть задовольнити, адже забудовник відсутній.

Тож ситуація є досить складною, громадяни не мають прав на нерухоме майно, а відповідно земельну ділянку міська рада їм не може виділити.

Аби знайти шляхи розв’язання ситуації щодо завершення будівництва житлового комплексу «Рідний дім», на зустріч були запрошені заступник прокурора прокуратури міста Луцька Сергій Мазурок та начальник відділення слідчого відділу Луцького МВ УМВС України у Волинській області Аркадій Найдич.

Міський голова Микола Романюк звернувся до присутніх і пояснив, що першочерговим завданням зараз є оформлення майнових прав. Для цього необхідно подати відповідний позов у суд.

«Якщо ця інстанція прийме рішення у вашу користь, тоді скликатиметься позачергова сесія міської ради, під час якої розглянуть питання щодо надання майнових прав», - зауважив Микола Романюк.

На завершення зустрічі домовилися, що в разі необхідності будуть знову зустрічатися, аби знайти вихід із ситуації та добудувати будинок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не притягують никітюка в.с. До кримінальної відповідальності. Це його схема
Відповісти
Останні новини
Для ошуканих вкладників у Луцькій мерії запропонували черговий «план дій»
12 квітень, 2014, 08:30