Шахрай дурив волинян, називаючи себе банкіром

Шахрай дурив волинян, називаючи себе банкіром
Близько восьми тисяч гривень видурив у волинян 21-річний мешканець Володимир-Волинського району, представляючись працівником банку.

Про це повідомили у прес-службі УМВС у Волинській області, - пише IA ZIK.

До чергової частини нововолинського міського відділу міліції почали надходити заяви від громадян щодо вчинення щодо них шахрайських дій.

З’ясувалося, зловмисник, представляючись працівником банку, пропонував населенню послуги з надання кредитів. З цією метою спритник подав оголошення у засоби масової інформації.

Аби отримати кредит, попередньо на його рахунок потрібно було перерахувати відповідну суму – від 250 до 500 гривень. Зрозуміло, що чоловік не мав ніякого відношення до надання позики, адже в банківській установі не працював.

«Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, дільничні інспектори міліції встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 21-річний мешканець Володимир-Волинського району. Уже зареєстровано п’ять таких фактів», – повідомив заступник начальника Нововолинського МВ В’ячеслав Мартинюк.

Слідчим відділенням Горохівського РВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Шахрай дурив волинян, називаючи себе банкіром
12 квітень, 2014, 11:22