Студенти Волині - на «ярмарку кар’єри». ВІДЕО

Студенти Волині - на «ярмарку кар’єри». ВІДЕО
У Луцьку організували сьомий «Ярмарок кар’єри» для студентів та випускників університету.

Захід тривав упродовж 10 та 11 квітня у приміщенні бібліотеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, - йдеться на офіційному сайті вишу.

Студенти й випускники мали можливість ближче познайомитися з організаціями й отримати перший досвід спілкування з роботодавцями, дізнатися про умови стажування і працевлаштування, подати свої резюме в кадровий резерв компанії та пройти попередню співбесіду.

Роботодавці, своєю чергою, поповнилити базу кандидатів із числа студентів і випускників університету, провели презентацію компанії, надали інформацію про можливі стажування та вакансії постійної й тимчасової роботи, провели попередню коротку співбесіду, показали свої переваги на ринку праці.

Серед організацій, які взяли участь у дійстві, – групи компаній «Volwest Group», «РОСА», ПАТ «ТеремноХліб», ТзОВ «Internet Devels», мережа супермаркетів «Наш край», ВАТ «Волинь-Авто», ПрАТ «Волиньхолдінг» (ТМ Торчин), ПрАТ «Волинська фондова компанія», ТзОВ «Кромберг & Шуберт Україна», СП ТОВ «Модерн-Експо», ПП «Портал Укрбізнес», ДП «САВсервіс Карпати», ТзОВ «Фокстрот-Луцьк», ТОВ «САВ Дістрибьюшин» компанія «Фокстрот. Техніка для дому», ПП «Древній Ладомир», веб-студія «Web-logic», обласний та міський центри зайнятості, а також польська делегація в складі Дороти Бартинської, Агнєшки Осядви та Єви Козяж.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: робота
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ярмарка працювала тільки один день. Чому??
Відповісти
Все фантастика!Адже,більшості цих компаній треба стаж!!!А де його взяти у 25 років???І коли ти хочеш змінити роботу???Чому ніхто це питання не підіймає???Чому у нас працюють "всі свої"????
Відповісти
Останні новини
Студенти Волині - на «ярмарку кар’єри». ВІДЕО
12 квітень, 2014, 11:53