У Луцьку почали ремонт приміщення міліції. ФОТО

У Луцьку почали ремонт приміщення міліції. ФОТО
Революціонери вирішили допомогти волинським правоохоронцям із ремонтом приміщення обласного управління МВС.

З цією метою вони разом зібралися на суботник 12 квітня.

У «Самообороні» знайшли охочих допомогти із наведенням ладу із вікнами у приміщенні УМВС Волині та території навколо нього.
Обов’язки між собою революціонери та працівники міліції розділили: перші зайнялися заміною бруківки, інші – прибиранням бою скла та підмітанням біля центрального входу у приміщення.

За словами керівника штабу «Самооборони Майдану» на Волині Андрія Хведчака, це – лише перший етап допомоги із ремонтом приміщення. Так, наразі замінять вікна на 3-ому поверсі обласного управління міліції, а вже починаючи з понеділка, 14 квітня, займуться рештою вікон. Загалом потрібно замінити 36 вікон. Закінчити роботи планують до кінця наступного тижня.

Як розповів директор підприємства, що зголосився допомогти революціонерам, Сергій Патріарх, наразі замінять 12 склопакетів. Рештою ж вікон займеться вже інша фірма, – додав Хведчак.

Як зазначив Андрій Хведчак, гроші збирали саме для ремонт у приміщення УМВС Волині. «Зібрали кошти самі люди, щоб привести у божеський вигляд приміщення міліції. Хочемо створити людські умови роботи нашої правоохоронної системи. І хочемо, щоб вони розуміли, що це люди роблять і вони теж повинні працювати для людей, для громади», – додав відповідальний за проведення робіт представник «Самооборони».

Начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига зазначив: «Спільна така акція дасть нам можливість нормально працювати. Якщо є достойні і нормальні умови праці, то ми будемо краще працювати для того, щоб забезпечувати охорону громадського порядку».

Також він додав, що на ремонт фасаду приміщення кошти, ймовірно, виділятимуть у МВС.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А мішочки чому з "Епіцентру"?
Відповісти
Час збирати каміння...
Відповісти
+1. нехай прибирають і встановлюють вікна ті, що це наробили. Від цього рожищанського гузьового підлабузника вже нудить.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку почали ремонт приміщення міліції. ФОТО
12 квітень, 2014, 13:45