Екс-губернатор Клімчук буде «сірим кардиналом» штабу Порошенка, - ЗМІ

Екс-губернатор Клімчук буде «сірим кардиналом» штабу Порошенка, - ЗМІ
Де-факто керувати виборчим штабом кандидата у Президенти України Петра Порошенка буде колишній голова Волинської ОДА і екс-«регіонал» Борис Клімчук, - повідомили ЗМІ.

«Директор Луцького автомобільного заводу Володимир Гунчик є лише формальним керівником виборчого штабу Петра Порошенка», - пише Вголос.

«Натомість, провідні функції у ньому відіграватиме колишній голова Волинської ОДА, екс-«регіонал» Борис Клімчук, друг Володимира Гунчика. Саме він координує і формує потрібну команду. Напевно тому планується залучити до виборчої кампанії колишнього «регіонала» – екс-голову Камінь-Каширської РДА і депутата облради Івана Вовка. Аналогічно розглядаються схожі кандидатури по всіх мажоритарних округах краю. По суті, штабом Петра Порошенка у Волинській області керуватиме гвардія Бориса Клімчука, який, очевидно, мріє про політичний реванш. Натомість, представники УДАРу не гратимуть визначальної ролі у виборчій кампанії», – зазначило джерело видання.

Як відомо, Борис Клімчук очолював Волинську ОДА з 2010-го по січень 2014 року і зарекомендував себе вірним прихильником Януковича і Партії регіонів. 24 січня він написав заяву про свою відставку на фоні масової акції протесту і перших вбивств людей на Майдані у Києві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 44
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тепер за Порошенка - Клімчук є "кришою" горгута !
Відповісти
схемщика посадять..
Відповісти
дурня, то інформація, щоб не підтримали порошенка, бо за ним стоїть нібито клімчук. між ними ніколи не було дружби якраз тому, що не могди поділити той таки автозавод. чи відкати від нього. придумайте щось цікавіше: може про башкаленкову підтримку, про пустовіта, який повірив майбутньому президенту, про палицю чи єремеєва. клімчук - неактуально
Відповісти
Пустовіт та Гоигоренко перші хто вилетять з крісел. Опитування показали що до цих людей довіри не має.!
Відповісти
і з фірташем порошенко не зустрічався, і в уряді януковича він не працював.
Відповісти
Порошенко в уряді Януковича не працював????
Що за брехня!!! Подивіться ким він працював та коли!!!!
Міністром економіки був !!!Чи може в когось коротка память???
Відповісти
А башкалєнко в палатці буде газети роздавати?
Відповісти
Краще клімчук чим Пустовіт. пояснюю що пустовіт і команда тільки пришли до влади то ніразу не вийшли на сцену до народу, а ось колибула революція то бігали хмирята, а Клімчук серйозний чоловік! Гузя і компанію з кабінетів викине!
Відповісти
Шановний Пащенко , а ви не брешіть що Клімчук когось там очолює.
Відповісти
Ну такого бреду ще не чув! Це щоб за Юлю голосували? Ніколи. Хай дякує, що на свободі та іде до Лазаренка!!!
Відповісти
Все вірно По районах бувші регіонали вже набирають людей в комісії для Порошенка. Невже смерті героїв з Небесної сотні були даремними? Олігрх він і є олігарх. Головне - бізнес. Якщо люди поведуться на лохотрон, тоді в країни немає майбутнього.
Відповісти

А інших людей у районах нема. Ті, що робили кампанію регіоналам, перед цим витягували "Нашу Україну", ще раніше Кучму, Кравчука. Вони за бабки й вола на дерево витягнуть.
Відповісти
інформація 100%, що по районах колишні регіонали очолюють штаб Порошенка.Люди дивіться за кого ви плануєте голосувати,...Порошенку ГАНЬБА...невже ми вернемось знову до цього безладу, якщо простий народ знов обдурять...
Відповісти
Що ви пишете? Бувші регіонали? Прості люди, адмінресурс будь-якої влади, от і все... А справжні регіонали в Ростові на Дону в Києві, Харкові і в Добкіна вдома...
Відповісти
климу тіко зажиматися з кимось бо більш нічого не може
Відповісти
До процесу обовязково примкне і вічний князь Саганюк зі своїми бандюками.Як без нього?
Відповісти
Ви вгадали, "папа" знову розкидає яйця по всіх політичних кошиках. Принципово за Порошенка не проголосую, нехай дивиться, хто йому створює "імідж"
Відповісти
Порошенко Петро і "папік" Петро, то як не підтримати?
Відповісти
це фігня на пісному маслі:який нафіг Клімчук?це статейка задля дискредитації Порошенка.Юлька не пройде!!! Хоча і Петра теж не хочеться бачити президентом.
Відповісти
Львівське видання видає бажане за дійсне. По-перше, Климчук
ніколи не водив дружби з Гунчиком.
По-друге, Гунчик має свій гонор і амбіції щоб ділити з ким повноваження керівника штабу. По-третє, він має відносний вплив лише на Луцьк, тому за підтримкою в районах буде спиратися на місцевих авторитетів. І останє, робота в штабі передбачає публічність, а Кліму зараз зайва увага до себе не потрібна. Так, що висновки робіть самі.
Відповісти
В Локачинському р-ні ця інформація підтвердилась
Відповісти
Брехня. Порошенко - розумний і обережний політик, тому ніколи не візьме в передвиборчу команду представника колишньої влади, яка так ганебно пішла. З іншої сторони, якщо навіть так, то Клімчуку ніколи не вдастя черговий реванш, хіба що через гору трупів.
Відповісти
Помиляєшся. Уже взяв.
Відповісти
штаб Порошенка очолив регіонал ВАСИЛЮК В. Якого в місті не поважають.
Відповісти
Василюк- аферист і пристосуванець. Він втік з Батьківщини, тепер примазується біля Порошенка.Рука Саганюка очеВИДНА !!!
Відповісти
За що поважати людину, вся суть діяльності якої на виборах зводиться до "УВІРВАТИ ГРОШІ" !
Відповісти
Всіх пхає на посади наш славнозвісний папік, скільки шапок він вже поміняв, стільки скільки партій, от і хоче до партії Порошенка при писатись, суне своїх, сраколиз Володимир-Волиський, коли вже буде кінець...
Відповісти
ще не відомо, чи відбудуться ті вибори з огляду на можливу війну з Росією, а галичани вже кинулись у виборчу війну за тюлькіні голоси. Волинська "Батьківщина", без сумніву, підіграє. Юля - майстер розсварити усіх ще з часів Помаранчевої революції.І скільки ще брудної брехні виллється. А все піде на мастило для путінського трактора, яким він проїдеться українськими чорноземами.
Відповісти
Точно. У 2005р. розсварила Ющенка з майданом, а в 2014р Януковича з регіоналами.
Відповісти
Черговий Саганюків прихвостень очолив передвиборчу компанію Порошенка у Володимирі. Ганьба!!!Василюк, скільки тобі обіцяють
Відповісти
І коли вже той пердун нажереться ? Позорище волинське.
Відповісти
це порошенко ставить на голоси ригів, які хочуть повернутись до влади.Ганьба!
Відповісти
Ригам до нинішніх дерибанщиків, як до неба...
Відповісти

В Турійську очолює штаб Порошенка екс голова РДА член партії регіонів пан Дишлюк та працівником виборчого штабу є екс керівник апарату РДА пані Якимович. ГАНЬБА!!!
Відповісти
В Локачах також колишній голова РДА прилаштувавсь. Кричав плювавсь на майдан і в підтримку зека. А тепер шапку розвернув і вже тут як тут. Але для мене нічого дивного, ця людина готова на все щоб залишитись біля корита.
Відповісти
Всі хочуть до золотого корита, як завжди
Відповісти
Васьок привіт. ха ха
Відповісти
На рахунок Турійська ці екс очільнику справно вміють прикарманювати кошти!!!



Відповісти
При Борису заживемо, но правда не всі. Згадаю витівки з кайданками на сцені майдану. Хай живе чоколад!!!!
Відповісти
хто зливає порошенка на волині? якщо тамара ковальчук очолює штаб порошенка у володимир-волинському районі, то петру олексійовичу перемоги не бачити. хто формував штаб??????
Відповісти
чого нас так легко завоювати ?Тому що краіна гнила в середині!!! ГАДАЮ НЕЗАБАРОМ ЗНОВУ МАЙДАН!!!
Відповісти
Вагався між Порошенко та Гриценко! Але коли дізнався про Климчука,а ще гірше про колишнього голову Камінь-Каширської РДА Вовка(які входять до штабу Порошенка) всі сумніви відпали.Ця блядіна-ІВАН ІВАНОВИЧ ВОВК повинен сидіти не в якомусь штабі,а в тюрмі за те,що наробив і в Камені-Каширському і в районі!!! Все вкрадене конфіскувати! Урод!!!
Відповісти
Була брехня і буде, була корупція і буде, для чого наші люди проливали кров і заради чого мерзли на майдані. У місті Володимирі-Волинському штабом Порошенка керують люди, яких на цю посаду "підсовує" Саганюк, то про яку прозорість виборів може йти мова. Шановний обласний голово візьміть це до уваги, інакше підтримки не буде
Відповісти
Останні новини
Екс-губернатор Клімчук буде «сірим кардиналом» штабу Порошенка, - ЗМІ
12 квітень, 2014, 20:44