У Слов’янську діяв російський спецназ, - Порошенко у Луцьку

У Слов’янську діяв російський спецназ, - Порошенко у Луцьку
Кандидат на пост Президента України Петро Порошенко стверджує, що захоплення будівель у Слов’янську та інших містах Сходу України здійснював російський спецназ.

Про це він заявив на прес-конференції у Луцьку в неділю, 13 квітня.

Порошенко зазначив, що збройні акції із захоплення відділків міліції та блокування міста Слов’янська здійснюють професійно підготовлені розвідувально-диверсійні групи, а не стихійні групи «псевдосамооборонівців», як це було у Харкові.

«Ситуація кардинально відрізняється від харківської, де була мінімальна кількість зброї. У Харкові більше була псевдосамооборона, там поки не доведена присутність збройних підрозділів... Ми бачимо, що в Слов’янську маємо справу з представниками регулярних частин, спецназу, розвідувально-диверсійних груп іншої держави», - пояснив він.

Порошенко також нагадав, що став одним із ініціаторів проведення засідання Ради національної безпеки та оборони, де ухвалили рішення про проведення антитерористичної операції на Сході.

«Вчора, в тому числі за нашою вимогою, відбулося засідання Ради національної безпеки та оборони. На ньому прийнято рішення про проведення антитерористичної операції по звільненню адміністративних будівель... Мають бути задіяні спецназ Служби безпеки України... підрозділи армійського спецназу», - відзначив Порошенко.

За його словами, більшість населення Сходу не підтримує сепаратистів. «Це ніяка не політична акція. На Сході України представники наших штабів підтверджують – левова частина людей абсолютно ніяк не підтримує сепаратистські дії. Більше 80% людей підтримують необхідність проведення спецоперації для відновлення порядку і безпеки на вулицях Слов’янська, Краматорська, Сходу країни», - заявив політик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто проти України і громадян України відстрілювати як собак, зрадникам місце в пеклі.
Відповісти
Да нет уже твоей Украины,сами Вы её уничтожили на майдане.
Відповісти
Що за керівництво ,що здає наші територіі,якщо не вмієте приймати рішення ,то передайте владу компетентним людям ,яких у нас вдосталь,бо ситуація розгортається по сценарію Криму.Кацапні треба показати хто в своій хаті господар.
Відповісти
бендьорки і показують, що вони в оцій хатинці газди...
Відповісти
Останні новини
У Слов’янську діяв російський спецназ, - Порошенко у Луцьку
13 квітень, 2014, 13:22