«Не вважаю Тимошенко політичним опонентом», - Порошенко у Луцьку

«Не вважаю Тимошенко політичним опонентом», - Порошенко у Луцьку
Кандидат на пост Президента України Петро Порошенко заявив, що готовий працювати із Юлією Тимошенко, бо зараз «не час для виборчих воєн».

Про це Порошенко заявив у неділю, 13 квітня, на прес-конференції у Луцьку.

За словами політика, під час кампанії його штаби не будуть вести кампанію із дискредитації опонентів.

«Ніхто з моєї команди ніде в штабах не планує, не каже жодного поганого слова про жодного кандидата. Це означає жити по-новому. Але, навіть якщо цього об’єднання зараз не відбудеться, я не вважаю Юлію Володимирівну Тимошенко своїм політичним опонентом», - пояснив Порошенко.

Він додав, що після виборів готовий працювати спільно із лідером «Батьківщини»: «Є, на жаль, сценарій, коли ми можемо бути опонентами на виборах, але одразу після виборів треба «зшивати країну, робити соборність, забезпечити єдність країни, спільно працювати на нашу перемогу... Єдність означає, що для кожного, хто бажає працювати на Україну, буде знайдено достойне місце. Юлія Володимирівна Тимошенко заслуговує абсолютно достойного місця у владній команді».

Саме прагненням до єдності Порошенко пояснив відмову Віталія Кличка балотуватися у президенти. «Цим самим пояснюються рішення мої, Кличка, ви побачите зараз ще інших потужних політиків, які доєдналися до нашої ініціативи за збереження єдності. Ми, як мантру, рік повторювали тезу про єдиного кандидата, обіцяли всі, що в цьому зацікавлені», - нагадав політик.

Також він додав, що українці зараз не мають часу на довгий виборчий процес, бо країна у небезпеці. «Ми не маємо втрачати час на другий тур. Три тижні на другий тур, чотири тижні на оскарження, потім інавгурація, Верховна Рада у відпустці... Український народ буде чекати до жовтня в ситуації, яка склалася зараз. Чи може зараз Україна дозволити собі таку розкіш? Ні», - пояснив Порошенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у вас спільне походження капіталу, які ж ви опоненти?
Відповісти
Зібрав біля себе всіх волинських регіоналів і не вважає Тимошенко оппонентом. Ще скажи "Почую кожного"
Відповісти
Слухай Пєтя не позорся... Ти боїшся Юльку так саме як і Яник, і вся його свита. "не вважає він опонентом"... а чого просить знятися з виборів????
Відповісти
підримую 800
Відповісти
мурло брехливе.
Відповісти
це дуже хитрий і звивистий Петька!
Відповісти
Петро Волинь з тобою, а Юлю повернемо назад в тюрму
Відповісти
Порошенко - тваринка , яких мало,при любій владі
може бабло робити на українському народові.
Відповісти
Слава Психушке, Идиотам слава.
Відповісти
Петя не гони.Вже фабрики в кацапів працюють.Хватить з нас ригоналів. Юля в тюрмі сиділа а ти з Азіровим каву пив.Зніми кандидатуру не позорся.
Відповісти
Пригадалося як Юля казала:"Від Ющенка вийшов його кум Порошенко, весь сльозах і соплях...".
Відповісти
Порошенко вигідний Путіну, бо значна частина шоколадного короля - в Росії. Той, хто віддасть голос за Порошенка, той москаль.
Відповісти
Ти ще напиши ,що хто їсть шоколад "РОШЕН" ,той москаль. Клоуни...Порошенко врівноважена,мисляча людина.То голосуйте за Ляшка тоді,хоча каже правду.Тільки Порошенко скрутить цю розшматовану країну,і на майдані був разом з сином,і не боявся що голову прострелять. З його баблом можна сидіти під пальмами все життя всій його родині років так з 500.Не треба дивитись назад,всі роблять помилки, і Тимошенко підключиться до роботи,чи ви хочете щоб Путін все розрулив. Такої ненависті ніколи не було між росіянами та українцями як тепер,треба щось робити...
Відповісти
Порошенко і Тимошенко це дві реальні особи ,які зможуть навести порядок у нашій країні,головне щоб у них не здригалась рука над всіма хапугами,здирниками.злодіями,тоді і люди у них повірять.
Відповісти
Порошенко - реально лучший кандидат в теперешнее время. Это будет президент обьединенной страны, а не отдельных берегов Днепра. Надо поддержать
Відповісти
Вот єто и печалит. Ю.Тимошенко продвигают рос. правящие круги - не из-за этого ли весь сыр-бор?
Відповісти
А де штаб у Луцьку, підкажіть?
Відповісти
Останні новини
«Не вважаю Тимошенко політичним опонентом», - Порошенко у Луцьку
13 квітень, 2014, 15:18