«Порошенківський» концерт у центрі Луцька. ФОТО

«Порошенківський» концерт у центрі Луцька. ФОТО
Кандидат у президенти України Петро Порошенко на Театральному майдані міста у неділю, 13 квітня провів зустріч з виборцями.

Захід, на який зібралося близько 3 тисяч людей, розпочався із виступу гурту «Плач Єремії», який, зокрема, виконав пісню «Плине кача…», що стала гімном Небесної сотні.



Зі сцени до присутніх звернулися нардеп від партії УДАР Віталія Кличка Оксана Продан та відомий український поет та громадський діяч Дмитро Павличко.



Після цього виступив Порошенко. Привітав усіх зі святом – Вербною неділею та значив, що йому прикро через те, що відбулося у Слов’янську: під час антитерористичної операції загинув боєць спецпідрозділу СБУ «Альфа». Пам’ять героя вшанували.



«Я сьогодні спілкувався з мешканцями Донецька і Луганська. Левова частина підтримують антитерористичну операцію, бо вони є українці, вони проти сепаратизму, ніхто з них не підтримує розкол України», – запевнив Порошенко.



Згадав він і своє передвиборче гасло: «Жити по-новому означає жити безпечно, безпечно означає по-іншому формувати обороноздатність держави, посилювати боєздатність наших збройних сил, які були знищені за останні 10 років».



«Жити по-новому означає жити чесно. Політики мають чесно розмовляти з власним народом. Чесно і антикорупційно означає в тому числі і подання власних декларацій», - додав він.

«І єдиний, від кого буде залежати Порошенко, це від своїх виборців. А всі решта будуть залежати від тих, хто їм давав гроші», – зауважив Петро Порошенко. Присутні зааплодували.



Окрім того, додав Порошенко, жити по-новому означає жити вільно: вільно обирати собі владу, мати свободу слова, вільно подорожувати Європою. Він заначив, що цього можна домогтися уже з 1 січня 2015 року. Ці слова також викликали овації від громади.

«Жити по-новому також означає жити безбідно», – вів далі Петро Порошенко. Він зауважив, що на власному досвіді точно знає, як цього досягти, навівши приклад компанії «Roshen», де є 50 тисяч робочих місць, високі зарплати, рівень соціального захисту. «Ми це з вами створимо в усій Україні», – пообіцяв кандидат.

«І останнє, жити по-новому означає жити по-європейськи», – резюмував Порошенко.

«Для цього нам потрібне одне, чого в Україні не було тисячу років, у нас не було єдності. Таких помилок більше не буде», – додав він.



Після виступу кандидата в президенти України усі охочі могли задати Петру Порошенку запитання у формі записок, написане на яких зачитували ведучі. Так, людей цікавили життєві питання, пов’язані зі зміною курсу долара та валютними кредитами, роботою луцького автозаводу, закликами до того, аби влада діяла рішуче щодо зовнішнього агресора. Запитань було багато, тож ведучі пообіцяли, що Порошенко відповість на кожне з них, а відповіді опублікують.

Опісля цього присутні на Театральному майдані усі разом виконали Гімн України.



Потім зі сцени виступили народні артисти України Тарас Петриненко та Тетяна Горобець, які разом із присутніми та Петром Порошенком виконали пісню «Україна».

На закінчення Порошенко зійшов зі сцени та поспілкувався із людьми, потискуючи їм руки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наші люди хочуть наступити на ті самі граблі - "любі друзі №2".
Народ, треба перестати боятися націоналістів, і визнати,що основним ворогом народу є олігархи, які вже обікрали нас до нитки.
Відповісти
просим рассмотреть на совете такой вопрос.Жити по новому.переводится как Жить по новому.а ну вспомнили любимуй группу штурбан фюрера москвы Путлера Группа ЛЮБЕ...мы будем жить теперь по новому мы будем жить теперь по новому......хихи хахаха.мы как партия психов не хотим по новому.и предлагаем компанию пети-канфеты .написать так МЫ хотим жить как ВЫ.голосуйте на выборах за нашего кандидата.ура...............
Відповісти
Гадаю, що час вже обирати не олігархів, які тільки говорити вміють, а тих, хто реально діяв, і щось робив.
Відповісти
Не ведіться на гарну рекламу. Згадайте минуле цього чолов'яги. Згадайте, хто створив ПР, яка зараз не дає нам спокою і зраджує державу.
Відповісти
Він створював, але його коли він виконав свою функцію його вигнали звідти!!! приглашали в Батьківщину і що він не хтів другий раз наступати на тіж граблі щоб ним керували.
Відповісти
Його вигнали, бо Порох завжди хоче керувати безроздільно, щоб примножувати свій бізнес. Так само і з Батьківщиною. Це буде ще той диктатор. Власне, так само, як і Юлька. Не треба вестися на риторику Порохів і Тимошенків. Нам потрібен президент не олігарх, а чесна, розумна, досвідчена людина, яка працюватиме не на свій бізнес, а на Україну.
Відповісти
Рома а справжнім ім,ям сциш називатись?
Відповісти
Зкомпроментував Порошенко себе ГУНЧИКОМ!
Відповісти
гнати його в шию, з його концертами і його прапорами
Відповісти
щоб були зміни ми повинні думати головою і брати на себе відповідальність за тих, кого ПРИВОДИМО до влади!
в неті є передвиборчі програми... гугл допоможе знайти інформацію про діяльність (хорошу, погану) людини..
"дерево судиться по плодам"
от треба добре дивитися, хто які плоди з кандидатів дає.
Відповісти
Ми жили в застої, при перебудові, незалежності, антинародному режимі Януковича. Знаєте як називає нинішній період "нова" влада? Це "перехідний період в державі та процес оновлення влади на всіх рівнях".... Жити по-новому, це не залишати після зустрічі з кандидатом в президенти кучу сміття після себе, що спостерігали сьогодні зранку лучани на Театральному майдані.
Відповісти
Головний ворог України - олігархат. Від нього всі нащші біди і страждання. Через нього ми досі не в Європі. Через нього 70% населенняживе за межею бідності. Будьмо свідомі, вибираючи президента.
Відповісти
Як така людина, як НАЗАР РОМАНЮК, який є/був членом "УКРАЇНСЬКОГО ВИБОРУ" та стояв у Маріїнському парку, може вести колону прапороносців Порошенка???
Куди дивиться Правий сектор?
Відповісти
Це вони нас закликають жити по - новому ,а самі,звичайно, не проти по -старому...
Відповісти
Нормальный кандидат, а кого ещё поддержать? Надо головой думать, а не амбиции и обиды показывать. Он и умный, и представительный и независящий от чужих указаний. Как раз то, что надо
Відповісти
Їхавби зі своїм концертом на схід. А то країна на межі розколу, а в нас танці.
Відповісти
Ну,слухайте-на сході гинуть люди,а він концерти влаштовує.-абсурд якийсь...Якщо все по/новому і влада нова,то ніяких Порошенків!Тільки жінка в білому-Богомолець!!!
Відповісти
Останні новини
«Порошенківський» концерт у центрі Луцька. ФОТО
13 квітень, 2014, 23:15