Від сухої трави на Волині вже «згоріло» півмільйона гривень

Попри погрози звільнення відповідальних осіб та залякування великим штрафами, на Волині й досі трапляється багато випадків підпалу сухої трави. - нарікають пожежники.

Про це 2 квітня на обласні селекторній нараді розповів начальника управління МНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук.

За його словами, з початку року зафіксовано вже понад 100 випадків підпалу сухої трави. Через це загорілося 69 господарських приміщень та житлових будівель. Порушено 3 кримінальні справи.

Грушовінчук повідомив, що загальна саму збитків підпалу сухостою з початку року вже становить понад 500 тисяч гривень.

Начальник управління МНС у Волинській області обурювався, що рейди з попередження пожеж майже не допомагають.

Голова обласної ради Володимир Войтович попередив сільських голів, на чиїх територіях будуть зафіксовані підпали, що вони відшкодовуватимуть збитки на бензин для МНС-ників.

Нагадаємо, тиждень тому сільських голів уже попереджали про відповідальність, якщо на їхній території виявлятимуть випадки підпалу сухостою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Біля нафтобази по вул.Єршова палили траву навколо газового ГРП. Пане Грушовінчук підніміть свій зад і поїдьте і подивіться як воно обгоріло. Поцікавтеся в керівництва нафтобази WOG чому вони не викликали екологічну службу під час паління щоб затримати порушників. А то Ви тільки пишете а не штрафуєте.
Відповісти
Останні новини
Від сухої трави на Волині вже «згоріло» півмільйона гривень
03 квітень, 2012, 09:01