Як Луцьк «гуляв» на концерті Порошенка. ФОТО

Як Луцьк «гуляв» на концерті Порошенка. ФОТО
У Луцьку відбувся концерт кандидата у президенти України Петра Порошенка на Театральному майдані.

Захід відбувся у неділю, 13 квітня.

Концерт, на який зібралося близько 3 тисяч людей, розпочався із виступу гурту «Плач Єремії», який, зокрема, виконав пісню «Плине кача…», що стала гімном Небесної сотні.

Потім зі сцени виступили народні артисти України Тарас Петриненко та Тетяна Горобець, які разом із присутніми та Петром Порошенком виконали пісню «Україна».

Знімки із заходу у Facebook виклав луцький фотограф Павло Березюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гузь вже напевно намилився в партію до Порошенка
Відповісти
До чого тут Гузь?Не Гузь??? Людина-приклад для нас всіх! Рошен-це історія для нашої країни, хороша історія, це повага та визнання у всьому світі!Тому дана людина,кандидат у Президенти-найкращий варіант для лучан та країни в цілому!!! Особисто я, голосую за пана Петра. І всім раджу. Щоб не було ніяких 2 турів. Юлю випустили-нехай щиро дякує.На цьому її політична кар'єра має закнічитись та поставити жирну крапку.
Відповісти
Порошенко найкращий кандидат тому, що Рошен це повага та визнання у всьому світі? а більш вагомих аргумантів немає? осбисто я пам'ятаю Порошенка на посаді секретаря РНБО при Ющенку і запам'ятався він перш за все тим, що намався перебрати в свої руки більше влати і захопити собі більше бізнесу. Тому, в особі Порошенка я бачу людину, яка залишить на Україні владу олігархів і наврядчи буде проводити якісь серйозні реформи.
Відповісти
А мій кандидат Ярош, тому що це людина яка не впутана в це все лайно, яке зараз існує, і зробить докорінні зміни. А Порошенко гроші вкрав на цей бізнес так само, як і всі
Відповісти
Рошен - це якраз яскравий приклад злочинної "прихватизації" 90-х, здійсненої жидочком Порохом-старшим. Власне, весь їх бізнес нажитий таким способом. Олігарх не може бути чесним і порядним. Тому, перш ніж агітувати за Пороха, треба подумати про совість.
Відповісти
такам,як тобі очі,вуха,мізки...заліпило солодкими теревенями. Бізнес цукерний то його,а до чого тут ти, держава. Таким прикладом були кінахарня,тігіптярня,кличківярня а тепер тягнуть у порошарню!
Відповісти
Не розумію, як можна влаштовувати шоу у останню неділю перед Великоднем, коли православні християни дотримуються посту? Більше того: на сході країни війна, а шоколадний король піариться перед волиняннами. Нехай би поїхав у Донецьк, Слов’янськ, Луганськ чи Харків. Тимошенко не побоялася і поїхала. А йому, певне, бракує мужності.
Відповісти
Порошенківські закликає Тимошенко зняти свою кандидатуру з перегонів тільки тому, що боїться її. Поки Юлю пресувала влада Януковича, Порошенко нарощував свої мільйони. Тобто він та сама влада олігархів. Оберемо Пороха - будемо мати те саме, що було раніше. А владу треба перезавантажити починаючи з президента.
Відповісти
Згоден цілком. Але якщо оберемо Юльку, то буде так само. Тому гасло для справжніх українців одне: геть олігархів і злодіїв від влади!
Відповісти
І люди дають по 5 гривень на армію, а це падло мало того що сцену яку поставив, то ще поплатив пацанам, щоб вони прапорці поносили, блін ригати хотілося, споглядаючи це все
Відповісти
подивіться хто очолюватиме виборчий процес-контрреволюціонери.Поставите на Пороха те і матимете. тоді не плачтеся.
Відповісти
А чо так мало фото??????? Двайте десь по 1000 хоча б....
Відповісти
Останні новини
Як Луцьк «гуляв» на концерті Порошенка. ФОТО
14 квітень, 2014, 10:32