У Луцьку хочуть скасувати орендні пільги для громадських організацій

У Луцьку хочуть скасувати орендні пільги для громадських організацій
У Луцьку хочуть скасувати пільги з оренди приміщень для громадських організацій і завдяки цьому отримати 35 тисяч гривень до міського бюджету за місяць.

Про це йшлося 14 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Ініціативу вніс депутат міської ради Артур Василевський. Він зазначив, що багатьом громадським організаціям міська рада здає в оренду приміщення за одну гривню. За підрахунками Василевського, через це бюджет недоотримує 35 тисяч гривень в місяць. Він пропонує скасувати практику пільгової здачі в оренду приміщень.

Член комісії, депутат Анатолій Пархом’юк, зазначив, що з таким питанням треба бути обережним, оскільки є громадські організації, які займаються інвалідами або дітьми і не можуть сплачувати повні суми оренди. Він не проти повноцінної плати, але тільки за умови, якщо ГО має таку можливість.

Перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук зазначив, що таке питання можна вирішувати тільки на сесії.

Відтак вирішили питання винести на розгляд депутатів на найближчу сесію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай Василевський економить на своїй зарплаті,яку він утримує на Луцьктеплі, а з"являється на робочому місті один день на місяць. Він там нічого не робить, його завдання - узгоджувати злочинні дії Киричука і Казачек з Романюком та іншими депутатами. За це він утримує зарплату 6500грн в місяць, 50% доплати до ставки щомісяця, бензин 80 літрів на свою машину і обслуговування машини. Такий чесний депутат від Батьківщини.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть скасувати орендні пільги для громадських організацій
14 квітень, 2014, 13:27