У Луцьку пройшов фестиваль аеробіки

У Луцьку пройшов фестиваль аеробіки
П’ятий міжнародний фестиваль аеробіки, фітнесу та спортивних танців «Волинський пролісок» зібрав у Луцьку 31 березня 26 команд зі всієї України та танцювальну групу з польських міст Хелм та Красностав.

Зокрема, приїхали команди з Коломиї, Любешова, Дніпропетровська, Ківерців, Ковеля, Нововолинська, Горохова та Києва.

Луцьк представляли команди «Естет», «Райда», Педколеджу, а також збірна команда Луцька.

Танцюристи виступали у вікових категоріях дорослі, юніори та діти. Команди представляють школи східних танців, хіп-хопу, фрістайлу, бази та черліденгу, тобто виступ команд-підтримок для спортивних змагань.

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк, який був присутній на фестивалі зазначив, що вибір в бік танців є правильним не лише дітей, а й їх батьків.

Президент Волинської федерації аеробіки та фітнесу Венера Кренделева розповіла, що на організацію таких змагань завжди треба чималі фінанси: «Ми шукали спонсорів для проведення фестивалів, а знайти їх непросто. Добре, що є небайдужі люди. В першу чергу ми звернулися до Фонду Степана Івахіва. Звичайно, йому непросто, бо всі просять у нього допомоги, але він не відвернувся. Він суттєво допоміг нам фінансово. Адже дуже важливо – підтримувати дітей. Вкладати у їх розвиток, заняття спортом»

Визначали переможців у номінаціях судді з Києва та Луцька, зокрема хореограф Ігор Ваганов, відомий після своєї участі в телевізійному проекті «Майданс».

Як повідомили організатори, у загальному заліку перемогу отримали волиняни. Перше місце І етапу Кубку України виборола команда з Дніпропетровська «Штурм». Бронзовими призерами стали ковельчани – «Белатрікс». Третє місце посіла збірна Волині.

Загалом на арені «Адреналіну», де проходили змагання, танцювали 224 учасники.

































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку пройшов фестиваль аеробіки
03 квітень, 2012, 09:07