Економрежим у Луцьку: скасовують максимум масових заходів

Економрежим у Луцьку: скасовують максимум масових заходів
У Луцьку скасують більшість масових заходів, які фінансувалися з міської казни, видатки на утримання апарату мерії та видатки на деякі програми.

Про це йшлося 14 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як розповів луцький міський голова Микола Романюк, була нарада з начальниками управлінь міськради, де детально переглядали видатки. Відтак, вирішили скасувати багато подій, без яких можна обійтися: відзначення професійних свят, дрібні видатки на урочисті події, масові заходи тощо.

Крім того, скоротять видатки на різні цільові програми, прийняті міськрадою раніше.

За словами мера, залишать святкування 585 річниці з’їзду монархів і Дня Незалежності. Проте і тут всі заходи зведуть до мінімуму.

За словами начальника управління бюджету та фінансів міськради Лілії Єлової, економія буде і в інших галузях: в освіті, культурі, медицині. Скоротять видатки і на утримання апарату мерії. Так, планують зменшити автопарк на 50% і скоротити водіїв.

Ці кроки дадуть можливість зекономити мільйони гривень. Детальніше їх розглянуть 15 квітня під час позачергової сесії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скоротити апарат мерії на 10 відсотків? Перед останніми виборами мера було багато публікацій якраз стосовно збільшення штату. Та й число депутатів міської ради якогось милого зросло з 45 до 50 - це нормально? Не вистачає дерибанщиків?
Відповісти
Останні новини
Економрежим у Луцьку: скасовують максимум масових заходів
14 квітень, 2014, 12:44