Переговори російських диверсантів. АУДІО

Переговори російських диверсантів. АУДІО
Служба безпеки України (СБУ) оприлюднила перехоплені телефонні розмови сепаратистів у Слов’янську Донецької області з їх російським керівництвом.

Як заявляє прес-служба СБУ, ці матеріали свідчать про те, що у східній частині України силами диверсійних груп Головного розвідувального управління (ГРУ) відбувається широкомасштабна військова агресія Російської Федерації, - пише Ракурс.

Ці групи, використовуючи важке озброєння, захоплюють будівлі правоохоронних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування, підкреслили в СБУ.

У відомстві впевнені, що головна мета диверсантів — зрив переговорів у форматі Україна — США — ЄС — РФ, запланованих на 17 квітня.

Нагадаємо, 14 квітня вранці в Слов’янську Донецької області біля будівлі виконкому з’явилися люди в камуфляжі з автоматами, які відрекомендувалися «зеленими чоловічками» з Криму.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А где шум улицы когда спрашивает, что это за улица? А почему человек говорит в одном динамике, а отвечают ему в другом? Или сначала записали, потом в студие обработали, убрали шумы, разделили моно на стерео (телефон работает в моно), обратно склеили, переконвертировали и залили на ютуб?
Відповісти
Скобарь: Ви коли небудь чули записи прослуховування? Інформація знімається з каналів звязку, а не фільмовим методом шляхом встановлення жучка. Це один з багатьох доказів допомоги, яку нам надає "бля*ська" Росія.
Відповісти
Останні новини
Переговори російських диверсантів. АУДІО
14 квітень, 2014, 19:25