Баскетболісту з Луцька збирають гроші на реабілітацію

Баскетболісту з Луцька збирають гроші на реабілітацію
Баскетболісту з Луцька Олександру Нікішину збирають гроші на реабілітацію.

Цими днями БК «Лучеськ-Університет» звернувся до меценатів, бізнесменів, до волинян із проханням допомогти зібрати кошти на лікування Нікішина, - пише Волинь-нова.

Як відомо, 27 листопада 2013 року автобус із баскетболістами потрапив у дорожньо-транспортну пригоду поблизу Рівного. Водій загинув, а 7 спортсменів отримали травми.

Найбільше постраждав Олександр, який більше місяця перебував у відділенні реанімації. Молодий організм поступово оговтується після складних операцій, проте до повного одужання ще далеко.

Нині Сашко Нікішин продовжує курс лікування у реабілітаційному центрі польського міста Константин-Езерна, де місяць перебування коштує від 5 до 7 тисяч доларів США. А щоб досягти ефекту в лікуванні, необхідно пройти тримісячний курс. Коштів, які назбирали друзі та родичі, вистачило лише на місяць.

Тож баскетбольний клуб звертається до всіх небайдужих до чужої біди людей із проханням допомогти зібрати кошти на лікування Олександра Нікішина.

Їх можна перерахувати на картку дружини, яка перебуває поруч із чоловіком: ПриватБанк — 5168755380846747 (Курса Ірина Миколаївна).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Баскетболісту з Луцька збирають гроші на реабілітацію
15 квітень, 2014, 13:31