Доходи заступників міського голови Луцька. ІНФОГРАФІКА

Доходи заступників міського голови Луцька. ІНФОГРАФІКА
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук вказав у податковій декларації за 2013 рік, що заробив 203 тисячі 160 гривень.

Із них зарплатня – 127,769 тис. грн, дохід від викладацької діяльності – 571 грн, інші види доходів – 74,820 тис. грн, - пише IA ZIK.

Дохід дружини Кравчука минулоріч становив 85,733 тис. грн, із яких заробітна плата – 71,77 тисячі. Ще майже 14 тисяч гривень становили інші види доходів.

У першого віце-мера Луцька – квартира (105,3 кв. м), а в його дружини – земельна діляночка площею 11,5 соток та житловий будинок (233,9 кв. м).

Згідно з декларацією, у Кравчука та його жінки нема жодного транспортного засобу та заощаджень. Але за комунальні послуги сплачує саме дружина. Якщо у віце-мера у графах «Фінансові зобов’язання» – прочерки, то дружина заплатила протягом року водоканалу, «Волиньгазу» та обленерго майже 10,4 тисячі гривень.



Заступник міського голови Луцька Лариса Соколовська

Заступник міського голови Лариса Соколовська упродовж 2013 року отримала дохід 192,315 тисячі гривень. Із них заробітна плата становила трохи менше 120 тисяч гривень. Ще 13,234 тис грн вона отримала у вигляді дивідендів чи процентів. Інші види доходів становили понад 59 тисяч.

Чоловік Соколовської торік заробив майже утричі менше від дружини – лишень 68,444 тисячі гривень. Із 10,2 тисячі – це дивіденди і проценти, а 58,2 – інші види доходів.

Хоча годувальницею родини є Лариса Соколовська, зате вся нерухомість записана на її чоловіка. Це і ділянка у 5,7 соток, і будинок 68,7 квадратних метрів. Також у власності чоловіка Соколовської і автомобіль «Тойота Корола» 2012 року випуску.

На рахунку віце-мера в банку зберігається 117,865 тис. грн. Також вона володіє цінними паперами номінальною вартістю 478,5 грн. А от заощадження її чоловіка становлять 50 тисяч гривень.

На утримання свого майна подружжя витратило понад 5 тисяч гривень.



Заступник міського голови Луцька Юрій Вербич

Доходи заступника міського Юрія Вербича та його родини (дружина і дві доньки) були значно скромнішими. Вербич протягом минулого року приніс у родинну скарбничку 119,343 тис. грн, із яких 118,648 тисячі становила зарплатня. Ще 97 грн він отримав як дохід від викладацької діяльності, а 598 грн – у вигляді дивідендів і процентів. Родина віце-мера заробила протягом року майже 65,7 тис. грн. Із них 40,121 тис. грн – зарплатня, 25,57 тис. грн – інші види доходів.

На Вербича записана квартира площею 67,1 квадратних метрів, а на членів родини – 16 соток землі і дачний будинок (35 кв. м). Також у Вербича є автомобіль Hyundai Accent (2011 р. в.) та певні заощадження – 5,61 тис. грн на рахунку у фінансовій установі. За комунальні послуги родина віце-мера заплатила 7,454 тис. грн.



Заступник міського голови Луцька Тарас Яковлев

Наймолодший заступник луцького мера Тарас Яковлев та його дружина на тлі своїх колег у владній команді - бідніші. Більше того, жили вони винятково на одну зарплату. Яковлев торік отримав дохід обсягом майже 109 тис. грн, а його дружина – 18 тисяч гривень. Із нерухомості у віце-мера – лишень 1/5 квартири площею 48,2 квадратних метрів.

Натомість у його дружини – автомобіль «Деу Ланос» 2003 року випуску.

Заощаджень у подружжя нема. Зате минулого року Тарас Яковлев виплатив банку понад 14 тисяч гривень кредиту.



Секретар Луцької міськради Сергій Григоренко

Обраний лишень кілька тижнів тому секретарем міськради Сергій Григоренко торік заробив 46,226 тис. грн. Із них зарплатня становила 28,916 тисячі. Решту грошей він отримав у вигляді дивідендів чи процентів. Дохід дружини посадовця сягнув майже 30 тисяч гривень. Це все – винятково зарплата.

У Сергія Григоренка є квартира площею 45,5 квадратних метрів. Натомість, на дружину записано 12 соток землі та житловий будинок площею 65 квадратів. Також у секретаря міськради автомобіль Honda Accord (2011 року випуску) та 49 тисяч гривень на рахунку у «Приватбанку».

Про будь-які фінансові зобов’язання Григоренко у власній податковій декларації не вказано.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так би ще всім у ВР.
Відповісти
Нічого особливого
Відповісти
Після декларування ці суми треба множити на 3 от і будуть реальні доходи декларантів!!!
Відповісти
Грубо середня з.п. - 10 000 грн./міс.
Цікаво, за які такі заслуги?
Відповісти
"Керують" громадою міста! Це вам не булька з носа!:)
Відповісти
Тільки для чого стільки заступників з такими зарплатами, коли в державі криза?!!
Відповісти
А це вже інше питання...
Відповісти
всіх під люстрацію!!!! брехуни казнокради всі без виключенння!! Святослав Кравчук немає машини в декларації хоча в житті їздить на дорогущому джипі за багато тисяч доларів !!напевно взяв в когось покататись
Відповісти
Вже набридло всю цю брехню читати. Вони думають, що люди прості дурні і нічого не розуміють.Всіх їх потрібно пропустити через детектор брехні і доказати, що ми не козли, а люди які чесно зарабляємо гроші.
Відповісти
Останні новини
Доходи заступників міського голови Луцька. ІНФОГРАФІКА
15 квітень, 2014, 14:23