У Луцьку підбили підсумки масового прибирання

У Луцьку підбили підсумки масового прибирання
На Волині на масштабну акцію прибирання вийшли приблизно 3 тисячі людей, з яких - 1,3 тисячі в Луцьку.

15 квітня у конференц-залі ВолиньМедіа відбулась прес-конференція екологічної ініціативи «Зробимо Волинь чистою!» яку реалізувала Спілка громадських організацій «Молодіжна Платформа», - повідомили організатори екологічної акції.

Прибирання відбулося в усіх районах області, крім Іваничівського.

У місті Луцьку зібрали: 691 пакет загального сміття, 274 пакетів пластику, 280 пакетів скла.

У Горохові прибирання проходило у трьох різних зонах, а також було висаджено алею з дубів. Активно до прибирання долучились громадські активісти, представники державного сектора та навчальних закладів міста.

У Рожищі до прибирання долучились понад 20 активістів, які зібрали 40 мішків із сміттям. Багато активістів долучились у місті Ратно та Ковелі.

У Чистий четвер, 17 квітня, о 15:00 громадські активісти закликають усіх небайдужих долучитись до прибирання на зоні біля університету «ВІЕМ».

Також вони розповіли, що до акції долучились представники – ВОДТРК, «Правий сектор», «Автомайдан України» та «Автомайдан Волинь», театр «Гармидер», школи Волинської області та вищі навчальні заклади.

Організатори акції дякують гіпермаркетам «Нова лінія» та «Епіцентр К», Цейку Юрію Феодосійовичу, Пащенку Володимиру Митрофановичу та громадській організації «Сучасна Волинь».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: екологія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Саме так все й потрібно робити - до тих пір, як пшеки з літовцями не побачать ідеальну вулицю - не дозволять прийти до Європи! Ці масові прибирання повинні стати рутиною - ПРИБИРАЮТЬ ВСІ! Почати потрібно з свого подвірья!! Хто насмітив - той москаль!!!
Відповісти
Ви трошки помилилисчь рівно на 90 %. В суботу обїздив майже всі місця, де прибирали, то нарахував близько 150 людей всього!!!!!
Відповісти
В Маневичах прибирали теж! Виправте помилку!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку підбили підсумки масового прибирання
15 квітень, 2014, 20:55