«Головний підприємець» Волині просить бізнес допомогти армії

«Головний підприємець» Волині просить бізнес допомогти армії
Голова ради підприємців у Волинській області Петро Пилипюк закликає колег-бізнесменів краю допомогти армії.

Про це йдеться в заяві Пилипюка.

Публікуємо її без змін та правок:

Складні обставини, в яких опинилася наша держава, змушують мене звернутися до Вас. Зараз, як ніколи, рідна Україна потребує нашої допомоги, адже саме в ці хвилини вирішується доля нашої Батьківщини.

Ми – славні нащадки Тараса маємо у цю годину об’єднатися та підтримати наше звитяжне військо. Тому священний обов'язок кожного підприємця - зробити посильний внесок у зміцнення обороноздатності нашої Вітчизни.

Як Голова Ради підприємців у Волинській області, звертаюсь до всіх підприємців Волині з проханням надати посильну допомогу підрозділам Збройних Сил України, Національної гвардії та Державної прикордонної служби України, що дислокуються на території Волинської області.

Так зокрема потребує значної допомоги і підтримки Волинська окрема 51-а механізована бригада. Потрібно провести технічне обслуговування техніки, замінити зламані запчастини, а військових забезпечити найнеобхіднішим – бронежилетами, спальними мішками, засобами радіозв’язку та іншим.

До покращення боєготовності 51-ої ОМБР уже долучилися підприємці й активні, небайдужі волиняни – допомагаючи безпосередньо в технічному обслуговуванні і фінансово. Так тільки силами Ради підприємців вже зібрано понад мільйон гривень. Та це лише крапля у морі.

Тому військове з’єднання і надалі просить про посильну фінансову або матеріальну допомогу. Кошти на підтримку військових можна переказувати безпосередньо на

• благодійний рахунок військової частини А-2331, вул. Ковельська, 265 р/р 31251301100418 ДКСУ у Волинській області МФО 803014, код 07887288.
• благодійний рахунок Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Р/р 26006055500199 в Приватбанку МФО 303440 код 20129977

Отримати більше актуальної інформації щодо потреби у фінансовій та іншій допомозі можна в координаторів цієї громадської акції підтримки військових – Романа Мартинюка (тел. 0981975808), Костянтина Зінкевича (тел. 0677190843).

Наша допомога армії – це наша свобода!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Головний підприємець» Волині просить бізнес допомогти армії
16 квітень, 2014, 09:35