«ТЕРЕМНО ХЛІБ» благословили на виробництво великодніх пасок*

«ТЕРЕМНО ХЛІБ» благословили на виробництво великодніх пасок*
Напередодні Великоднього свята, в понеділок, 14 квітня, компанія «ТЕРЕМНО ХЛІБ» отримала церковне благословення на виробництво святкових пасок.

Отець Володимир, який освячував виготовлення пасок, розповів, що отримання благословення на виробництво великодньої здоби - дуже добра традиція. Вона показує, що вся продукція створюється на цьому підприємстві на благо людям. Адже вже в той час, коли майстер замішує тісто, пече паску та святково її оздоблює, він вкладає в паску частинку своєї душі. Це його праця, його подяка Господу Богу. Навіть в цьому проявляються його віра, його радість з приводу головного християнського свята, яке наближається.

Голова правління компанії Андрій Тищенко зазначив, що освячення виробництва та замісу тіста напередодні свята дуже важливе для всього колективу «ТЕРЕМНО ХЛІБ».

«Ми розуміємо, що процес приготування великодніх пасок – це особливе духовне таїнство. Ми по-особливому ставимось до випічки нашої святкової здоби та прагнемо донести ту віру та тепло, яку вкладаємо в нашу продукцію. По-перше, готуємо її тільки з високоякісної сировини. По-друге, не використовуємо штучні добавки, підсилювачі смаку, консерванти й ароматизатори – тільки натуральні продукти. А найголовніше – це те, що традиційні великодні вироби наші майстри печуть зі світлим і добрим настроєм, щоб паски від ТЕРЕМНО вийшли особливо смачними і пишними», - додав пан Тищенко.

«Особлива гордість пекарів – наша новинка – «ПАСКА ЦАРСЬКА», – каже заступник Голови правління з виробництва Момот Валентина Семенівна, – це справжній святковий рецепт, завдяки якому «Паска Царська» має багатий смак. У ній багато кураги, родзинок та ніжне здобне тісто, в яке при замісі ми додаємо натуральне вершкове масло».

Щоб підкреслити її особливі смакові якості, спеціально для «Паски Царської» було розроблено святкове пакування – вишукану подарункову коробку.
«На мою думку, наша новинка - це чудовий великодній подарунок для близьких та рідних людей. Сподіваюсь, що наші покупці оцінять «Паску Царську» від ТЕРЕМНО», - каже пані Валентина.

Також в святковому асортименті «ТЕРЕМНО ХЛІБ» традиційна великодня здоба різної ваги – 180 та 500 грам.

Паски надходять в продаж у паперових формах з класичним великоднім розписом, що дозволяє довше зберігати свіжість продукту.

Надсмачні святкові вироби та новинку «Паску Царську» волиняни зможуть купити вже сьогодні в усіх фірмових кіосках «ТЕРЕМНО» та в спеціалізованих відділах магазинів м. Луцьк та області.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці, обовязково куплю таку паску
Відповісти
"вітчизняних" виробників до москалів тягне. "царська" паска, царська" варена ковбаска. Ну коли вже розуму набекруться. Не наше це. Чужинське.
Відповісти
Останні новини
«ТЕРЕМНО ХЛІБ» благословили на виробництво великодніх пасок*
16 квітень, 2014, 16:38