На Волині комуністи кажуть, що на них напав «Правий сектор»

На Волині комуністи кажуть, що на них напав «Правий сектор»
Волинські комуністи звинуватили активістів "Правого сектора" в побитті та викраденні техніки.

Конфлікт між націоналістами та комуністами трапився у селищі Голоби на Волині, де 16 квітня зібралося керівництво районних осередків КПУ, - пише IA ZIK.

За словами одного із керівників Компартії на Волині Олександра Кононовича, у Голобах зібралися перші секретарі райкомів та міськкомів, аби обговорити формування дільничних виборчих комісій. Мовляв, у цей час до приміщення увірвалися активісти Правого сектору із Ковеля та Голобів, які нібито заявили, що КПУ на Волині – під забороною.

Комуністи переконують, що активісти ПС зчинили бійку та поцупили ноутбук і комп’ютер. Одному із прихильників Леніна, кажуть комуністи, під час бійки відірвали шматок пальця – довелося пришивати у лікарні.

Кононович стверджує, що за хвилин сорок приїхала група швидкого реагування міліції. Наразі, з його слів, комуністи звернулися до міліції із заявою. «Через такі дії можна ставити під сумнів легітимність виборів», – заявив Кононович.

Тим часом у «Правому секторі» зазначають, що все майно комуністів передали міліції. За словами заступника голови організації Волині Руслана Тимощука, вони отримали оперативну інформацію про те, що на території селища Голоби має відбутися підпільний пленум обкому КПУ. «Люди підказали, що, очевидно, це буде відбуватися за сприяння Москвітіна, який відомий у Голобах тим, що збирав людей на Антимайдан», – зазначив він.

Тимощук каже: активісти встановили, що збори – на території місцевого заводу побутової хімії. «Швидко їх відшукали. Їм запропонували покинути приміщення, на що вони спершу погодилися, а потім зробили спробу забарикадуватися. Спроба була нетривалою», – зазначив представник ПС.

Водночас він категорично заперечує бійку. «Після штовханини вони зрозуміли, що краще підпорядкуватися цим вимогам і покинути територію підприємства», – додав Руслан Тимощук.

Він також додав, що під час барикадування один із комуністів порізав палець.

Все майно було передано міліції, окрім літератури і символіки. «Вона буде виставлена для ознайомлення громади. Там – пропутінської вельми багато. Керував операцією Олексій Буторін», – зазначив Руслан Тимощук.

Керівник СЗГ УМВС у Волинській області Оксана Блищик підтвердила факт конфлікту. На місце виїхали працівники міліції, а фігурантів інциденту доставили до міськвідділку міліції. Інформація внесена до журналу єдиного обліку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не дотягнули Кононовичі у розповіді. В оригіналі мало бути, що Правий сектор відірвав прихильнику Леніна пальця і з’їв ))
Відповісти
на гіляку
Відповісти
хлопці. Права секта у нас конкретно уміє битами працювати. На більше Бог розуму не давав...
Відповісти
Фашисти і є фашисти.Я думаю,якби Вячеслав Чорновіл воскрес,то захотівби ще раз покинути ту Украіну.Його б серце не витримало такого"бєспрєдєлу"
Відповісти
Правий сектор вже всіх дістав нехай ідуть на схід покажуть які вони сміливі
Відповісти
мало дали п....ди конану..
Відповісти
яйця відривати їм треба. як завжди брехлива наволоч ті комуняки і ригіАнали
Відповісти
що правий що лівий - гроші з одного поля - кацапського.
Відповісти
Правильно зробили, ще й мало надавали. Заборону компартії ніхто не відміняв. Цю нечисть треба під корінь знищувати.
Відповісти
Запреты, как мы знаем, предохраняют от разложения безнравственное общество. А если допустить, что общество, кроме морали и страха перед наказанием, будет обладать такими качествами, как порядочность, честность, ответственность, то будет ли оно по-прежнему нуждаться в запретах?
У нас в Украине существует какой-то привычный извращенный взгляд на жизнь: если какая-то проблема нам мешает, то ее нужно просто запретить и забыть о ней. Хотя на самом деле из этого никогда ничего хорошего не получалось.
Это я пишу к тому, что на сегодня усиленно разразились вопли о запрете коммунистической идеологии и КПУ! Эти вопли идут как от сегодняшней "власти", так и с кругов "элиты" и людей, которые живут майданами. Победить коммунистическую идеологию запретом-это просто невозможно! Не научившись еще как правильно руководить страной, собой и своими желаниями эти фигуранты-запретчики употребляют слово "запретить" чаще чем такие слова, как граждани Украины!
Неадекватное, непонятное, нерациональное "запретить" буквально слетает с их губ, а переубедить - лучше и не браться.
Установления запрета на коммунистическую идеологию —это государственная шизофрения. Запреты--это слово силовиков, в связи с спецификой их работы. Запреты в современном политическом мире, и в частности государстве Украина, которая пытается построить демократический вектор развития —это самое неблагополучное решение. Люди с низкой политической культурой будут кричать за запрет коммунистической идеологии. Люди среднего уровня будут неумело пытаться вовлекать и переманывать в свой идеологический мир. Люди высокого уровня мышления должны умело прокачать ситуацию прошлого и вести в будущее, тоисть заинтересовать большинство граждан на строительство демократического общества с разным идеологическим мировоззрением!
Будущее —это главное направление ответственных политиков. Предвидение и дорога в будущее будет не с людьми у власти первого и второго уровня, а с мудростю людей высокого уровня!
Вот почему мы топчемся на месте, и виним всех и вся, но только не себя!
Відповісти
Нас здали Тхоривская и Филинюк!!!
Відповісти
Я дуже сумніваюся, що здала вона. Це настояща комуністка, таких ще треба в нас час пошукати.
Відповісти
То виженіть їх з партіі. Тоді вас ніхто більше не продасть. Ви все ж таки молодці і вчасно все розкусили. Видно в кпу є кмітливі хлопці.А Кононовичі молодці, їх треба до керівництва партії області.Правда вони жиди, але не такі дурні як Бущик, тріхо розумніші.
Відповісти
Так це ж і самі Кононовичі здали своїх вони ж працюють за гроші. Це політичні прастітутки. давно треба їх відправити в пекло. Чистої води піар.
Відповісти