Під Краматорськом сепаратисти чекають команди стріляти, - Тимчук

Під Краматорськом сепаратисти чекають команди стріляти, - Тимчук
За даними «Інформаційного Опору» у Донецькій області станом на 18:30 у районі населеного пункту Пчолкіно (селище біля Краматорська) біля приміського залізничного переїзду біля 1500 сепаратистів з 11 години дня блокують 16 одиниць броньованої техніки та 500 військовослужбовців Збройних сил України.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, - пише "ЛІГАБізнесІнформ".

"Бойовики постійно консультуються по телефону з координаторами і вказують, що у них немає команди на застосування зброї. Раніше 4 одиниці бронетехніки з 20 військовослужбовцями виїхали за переїзд, де їх так само заблокував натовп місцевих жителів", - повідомив він.

Як зазначив Тимчук, сепаратисти намагалися умовити військовослужбовців перейти на їхній бік. Військовослужбовці зайняли оборону по периметру і не підпускають сепаратистів до техніки.

"Командир безуспішно намагався провести переговори з сепаратистами. На в'їзді в населені пункти Пчолкіно та Теслярі сепаратисти організували блокпост. Вони не приховують, що чекають на команду на відкриття вогню", - написав експерт.

Тимчук зауважив, що аеродром у Краматорську заблокований 50-60 сепаратистами. Вони зламали паркан, однак спроб проникнути на аеродром поки не вживали.

"Сепаратисти постійно провокують українських військовослужбовців. Українські солдати зайняли позиції. Існує ймовірність, що з настанням темряви екстремісти зроблять спробу захоплення. Над Краматорському постійно патрулюють літаки і вертольоти України", - повідомив керівник Центру військово- політичних досліджень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і є юлькіна антитерористична операція -позорище.
скоро люди відмовляться взагалі служити під керівництвом таких командирів
Відповісти
Какие то крестьяне побеждают Украинскую армию. Позор!А может ее туда везут для здачи бандитам??? Да хлопцы быть нам с вами вечными рабами! Технику увозят по дальше от Киева и отдают или продают. Крым потерян Донбас потерян. Чем Киев будем защищать???
Відповісти
Дайте нормальнi вказiвки вiськовим, направте з заходу особ склад,
Відповісти
Останні новини
Під Краматорськом сепаратисти чекають команди стріляти, - Тимчук
16 квітень, 2014, 22:00