У апеляційному суді Волині - новий старий голова

У апеляційному суді Волині - новий старий голова
Петра Філюка (на фото) обрали головою апеляційного суду Волинської області.

Відповідно до чиннх законів він склав свої повноваження 11 квітня, - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті "Судова влада України".

А 14 квітня о 12:00 відбулись збори суддів, питаннями порядку денного яких були обрання голови та заступників голови апеляційного суду. На зборах суддів були присутні 33 судді із 37 фактично працюючих суддів.

На посаду голови суду було запропоновано кандидатури судді Хлапук Л.І., яка має найбільший стаж роботи на посаді судді (38 років) та судді Філюка П.Т., у якого стаж роботи суддею майже 24 роки.

Суддя Хлапук Л.І. зняла свою кандидатуру. В результаті підрахунку голосів таємного голосування по виборах голови апеляційного суду кандидат на призначення на дану посаду Філюк П.Т. отримав 33 голоси, таким чином зборами суддів головою апеляційного суду Волинської області обрано Філюка П.Т. строком на один рік.

На посади заступників голови бул запропоновані кандидатури суддів Опейди В.О., Фідрі О.М., Хомицького А.М., Завидовської-Марчук О.Г., Овсієнка А.А..

Судді Опейда В.О. та Завидовська-Марчук О.Г. зняли свої кандидатури, таємним голосуванням заступниками голови апеляційного суду обрано судді Овсієнко А.А. (за 31, проти 2), Фідря О.М. (за 33, проти 0), Хомицький А.М. (за 33, проти 0) строком на один рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Камінський чоловік.
Відповісти
і щуку кинули у річку ! одноголосно !
Відповісти
за яника тоже тримались до останнього...
Відповісти
філюка на віче і нехай розкаже. Хитрови-----й.
Відповісти
при янику служив. нема достойного чи в шию пора гнати таких. Сам себе вибрав- МОЛОДЕЦЬ-ПОБОРОВ КОРУПЦІЮ В СОБІ.
Відповісти
бовдури. філюк єдиний, хто реально не влаштовував яника, але його не змогли зачистити. давайте виженемо всіх, хто служив при янику. і закриєм всі сайти, які писали при янику
Відповісти
Ти знаєш де він був якби не влаштовував яника ? Для чого янику знати хто такий філюк ? в нього був портнов, а філюк тихо виконував що йому говорили. бовдур
Відповісти
піз..ць, не очікував такого, не має слів, але ж і вибирали такі самі судді. нічого не змінилось у судах і не зміниться поки не поміняють більшість суддів.
Відповісти
хай покаже свое помистя и машини
Відповісти
Де люстрація? За що хлопці гинули?
Відповісти
Останні новини
У апеляційному суді Волині - новий старий голова
17 квітень, 2014, 08:11