Головний міліціонер Волині запрошує журналістів і активістів у кадрову комісію

Головний міліціонер Волині запрошує журналістів і активістів у кадрову комісію
Щоб забезпечити прозору кадрову політику, головний міліціонер Волині Петро Шпига запросив журналістів та громадських активістів в кадрову комісію управління МВС в області.

Про це йшлося під час зустрічі з представниками більше десятка інститутів громадянського суспільства, котрі висловили власне бачення щодо громадських обговорень кандидатів на ту чи іншу посаду, - повідомили у прес-службі міліції.

Своєю чергою начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига наголосив, що до складу кадрової комісії, окрім працівників УМВС, будуть введені громадські активісти та журналісти, а відтак запропонував у найближчі строки визначитися із кандидатурами.

"Ми повинні максимально оперативно затвердити нову кадрову комісію і розпочинати роботу щодо формування керівного складу міськрайорганів. Відповідне оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад висвітлене на офіційному сайті. Тож невдовзі ми приступимо до громадського обговорення охочих очолити ці підрозділи", - мовив він.

Окрім того, присутнім розповіли про процедуру створення громадської ради і наголосили на тому, які документи необхідно подати на розгляд ініціативної групи з підготовки установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для формування нового складу консультативно-дорадчого органу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маразм крепчал...
Відповісти
Не смішіть людей
Відповісти
Це мені нагадує шоу довгоносиків.
Відповісти
Останні новини
Головний міліціонер Волині запрошує журналістів і активістів у кадрову комісію
17 квітень, 2014, 09:21