Донецькі СІЗО «забиті» сепаратистами, - Тимчук

Донецькі СІЗО «забиті» сепаратистами, - Тимчук
Антитерористична операція в Донецькій області починає потроху давати результати.

При неможливості проводити широкомасштабні дії в умовах великої ймовірності жертв серед місцевого населення, силовики масово проводять «точкові» операції.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, - повідомило Еспресо.TV.

«По всій території регіону виробляється затримання представників екстремістських груп, а також диверсантів, які прибули з території Росії. В даний час починає виникати проблема з вільними місцями в СІЗО в населених пунктах, куди звозять затримані екстремісти і диверсанти», - написав він.

Також, за словами Тимчука, керівництво силовиків вважає вкрай важливим той факт, що в Маріуполі була відбита атака екстремістів на військову частину.

«Маріуполь покликаний відігравати важливу роль у створенні «терористичного коридору» для проникнення російських диверсійних груп на територію України», - йдеться у повідомленні.

Тимчук також відзначив, що військовослужбовці в Маріуполі застосували зброю абсолютно правомірно: дії людей, які штурмували (вчинення збройного нападу і спроба захоплення військового об'єкта), є суто терористичними.

Нагадаємо, в ніч на 17 квітня у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії в Маріуполі підрозділи МВС провели операцію з локалізації банди нападників, які налічують близько 300 осіб. В результаті операції було затримано 63 осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мабуть, пора розстрілювати при спробі втечі ;)
Відповісти
Останні новини
Донецькі СІЗО «забиті» сепаратистами, - Тимчук
17 квітень, 2014, 09:52