Зірка «Х-фактора» з Ковеля зняв кліп

Зірка «Х-фактора» з Ковеля зняв кліп
Лірична композиція співака Аркадія Войтюка "Алло - Алло" піднімає проблеми, які стосуються кожного з нас, - кажуть в прес-службі артиста.

Войтюк написав текст пісні задовго до всіх подій, які відбуваються в Україні, але саме зараз ця пісня стала як ніколи актуальною, - цитує прес-службу tochka.net.

Нині багатьом знайома ситуація, коли пари, які мають відмінні один від одного політичні погляди, розлучаються. Відсутність грошей в сім'ях теж грає свою злий жарт з долями простих українців.

"Аркадій Войтюк розставив правильні акценти у своїй творчості - соціальний текст його нової пісні "Алло - Алло" вже не залишив байдужим багатьох українців, які втомилися від одноманітних безглуздих пісень", - кажуть в прес-службі співака.

"Тепер музика має бути зі змістом. У цей складний час не хочеться дивитись безглузді кліпи з голими дівчатами. Так, іноді це комусь до вподоби, але реалії наразі інші", - продовжує співак і автор Аркадій Войтюк.

Також Аркадій Войтюк вважає, що в цей переломний час багато українців переглядають свої погляди на український шоу-бізнес і по-новому сприймають музику.

"Мені писало багато росіян після перегляду кліпу, багато хто з них дійсно підтримує не тільки Україну, але й україномовну творчість. Але, звичайно, люди є різні", - коментує Аркадій Войтюк вихід свого нового кліпу на пісню "Алло - Алло".

Кліп Аркадія Войтюка знімався у Львові - в атмосферному місті, який близький багатьом українцям.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
соплІ,соплІ.
Відповісти