Повідомили, де платитимуть винагороду за сепаратистів

Повідомили, де платитимуть винагороду за сепаратистів
Штаб національного захисту Дніпропетровської області визначив, що передача диверсантів і зброї та отримання відповідної винагороди відбуватиметься на блок-постах на кордоні області.

Про це повідомив керівник Штабу національного захисту Дніпропетровської області Юрій Береза, - пише Gazeta.ua.

Блок-пости розташовані в с.Покровське, (відповідальний - Олександр Кузьменко), поворот на село Просяне (Гарячий Сергій), с.Новопідгороднє Межівський район (Клименко Павло), с.Славянка (Олександр Бородач), с.Александрополь Петропавлівський район (Ігор Лещенко), поворот на Петропавлівку з боку Первомайська (Олександр Бородаєв).

"Усі процеси будуть відбуватися анонімно. Гарантую всім громадянам, які виявлять бажання співпрацювати зі Штабом національного захисту, повну анонімність, конфіденційність і передачу винагороди. Ми готові захистити всіх російськомовних громадян сходу України", - зазначив Береза.

Він додав, що передача адміністративних будівель під охорону батальйону "Дніпро" здійснюватиметься таким чином: на блок -постах будуть розгорнуті групи, де збиратимуть представників громадськості та волонтерів. Вони повинні будуть забезпечити прохід груп охорони (спеціально сформовану групу "Донбас", яка є структурним підрозділом батальйону "Дніпро") в адмінбудівлі.

Нагадаємо, раніше за кожного переданого диверсанта Штаб національного захисту Дніпропетровської області оголошено винагороду в розмірі $ 10 тис. , за кожне звільнене адміністративна будівля - $ 200 тис. Також винагороду оголошено за кожну здану одиницю стрілецької зброї. Зокрема , за автомат - $ 1 тис. , кулемет - $ 1,5 тис. , гранатомет - $ 2 тис.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сепаратистов обязательно живыми сдавать? Или одних голов будет достаточно? А может и отрезаных ушей хватит?
Відповісти
якщо це будуть громадяни Неньки?
Відповісти
Треба під шумок Гузя і Пашу завезти...
Відповісти
Останні новини
Повідомили, де платитимуть винагороду за сепаратистів
17 квітень, 2014, 17:22