Матч «Дніпро» - «Волинь» зацікавив Федерацію футболу України

Матч «Дніпро» - «Волинь» зацікавив Федерацію футболу України
У комітеті з етики та чесної гри Федерації футболу України збираються розглянути поєдинок у Дніпропетровську з точки зору чесної спортивної боротьби.

Про це в інтерв'ю телеканалу Футбол 1 повідомив глава комітету з етики та чесної гри ФФУ Володимир Мариновський, - пише Football.ua.

"Діє відповідна процедура в положенні про Комітет з етики та чесної гри, і я думаю, що комітет це питання буде розглядати. Будемо вивчати думки і на засіданні комітету буде дана чесна оцінка", - сказав Мариновський.

"За процедурою до нас надходять заяви від футболістів і тренерів , навіть футбольних функціонерів, експертів, просто від уболівальників ... Якась конкретна адреса має бути, хто звертається. Бо ми запрошуємо людей на засідання комітету, це питання розглядаємо і даємо судді оцінку", - пояснює процедуру посадовець.

"Надійдуть листи і заяви розглянути це питання - ми обов'язково підключимо експертів, самі добре подивимося, і я думаю, що буде дана оцінка результату цього матчу. Кого треба комітет запросить і, думаю, чесно розгляне це питання. Вважаю, спочатку треба подивитися, яким буде рішення, а потім будемо говорити про міру покарання", - резюмував представник ФФУ.

Нагадаємо, лучан та дніпропетровців звинуватили в договірному матчі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Договорняк 150%! А хто б сумнівався - Палиця відбере очки у Коломойського, коли команда того на золото йде?!:)))
Відповісти
та не договорняк, там дніпро "єлі затащіли мяч в ворота волині" а як ми всі знаємо, волинь коли пропускає то відразу розкисає і сипиться ....
Відповісти
Який нафіг договорняк. Ви що привикли, що Волинь програла то договорняк? Ви подивіться хто вийшов на другий тайм. Дубль сидить в запасі. Якби так програли проти команди свого рівня тоді можна говорити. А то ж Дніпро. Там команда і так повинна на одній нозі обігрувати такі команди. Просто недооцінили Волинь у першому таймі. Отримали в перерві добряче і потім зарухались... Нічого ви люди футболі не тямите
Відповісти
Та-да не тямимо,Коноплянка кращий укр гравець на правому фланзы быгав сам, в той час коли на ыншому фланзы быля 1гравця Дныпра бовталося 4 наших. Недылько не кричав щоб прикрили а заступник Кварцяного у карти грав)))Заміни, міняти захисника на нападача у матчі із таким суперником( коли виграєш і треба втримати рахуно) дуже розумно!А як третій забивали бачив як футболіст волині махав рукою мол не треба нападати, пропусти...це що "не жуй на полі" ню-ню
Відповісти
Бігав сам того що гравці, що вийшли на заміну розгубились. Дніпро ще в першому таймі мав забити і не один. В ворота не попадали. В другому таймі зібрались. Волині треба набирати очки зі своїми суперниками. Я хочу побачити як зараз буде грати Шахтар з своїми такими командами які не зливають. Будуть бити більше 5 певно. можна ставки робити. Вчепились за Волинь незрозуміло чого. А металіст Шахті не зливав?? Виграючи 2 0 Програти. І що на це сказати?? ТО всі мовчать... І ще кажуть що в футболі вони щось розуміють
Відповісти
По суті власник ФК "Волинь" Коломойській і хвате тут пургу нести! Розумний знайшовся, а решта так, покурити вийшли і у футболі не розуміються! ДО-ГО-ВОР-НЯК!!!
Відповісти
Що ,гравці розгубились?)))) Та вони профі! Якби мені сказали грати з Коноплянкою , то навіть я б грав))
Відповісти
Останні новини
Матч «Дніпро» - «Волинь» зацікавив Федерацію футболу України
18 квітень, 2014, 08:55