На Януковича «повісили» справу за невизнання Голодомору

На Януковича «повісили» справу за невизнання Голодомору
Генеральна прокуратура України розслідує ще одне кримінальне провадження за фактом зловживання владою колишнім президентом України Віктором Януковичем.

Про це повідомили у Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури,- пише Еспресо.TV з посиланням на прес-службу ГПУ.

«Зареєстровано кримінальне провадження за зверненням двох громадян України, в яких вони вказують, що зазначеними особами протягом 2010-2013 років здійснені численні зловживання владою. Зокрема, невизнання Голодомору 1932-1933 років в Україні геноцидом, переслідування лідерів політичної опозиції, журналістів із боку органів прокуратури, внутрішніх справ, підрозділів Служби безпеки України та судів, а також потурання корупційним діям колишніх керівників вищих органів влади і правоохоронних органів», – пояснює ГПУ.

Наразі досудове розслідування триває. Януковичу та іншим екс-високопосадовцям інкримінують «зловживання владою або службовим становищем».

Нагадаємо, сьогодні у Генпрокуратурі повідомили, що за їхніми висновками, колишній президент Віктор Янукович, екс-глава МВС Віталій Захарченко та колишній очільник СБУ Олександр Якименко створили терористичну організацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що свідоміти не заангажовані люди. Ще й як закомплексовані!
Відповісти
в прокуратурі... сила!
Відповісти
А для чого видумувати якісь притягнуті за вуха справи? На "лицо" зрада Батьківщини: іноземні спецслужби у всіх ключових органах України - від особистої охорони до СБУ, МО та інших. Зрада вищої посадової особи держави це - вишка(тимчасово повернути на тиждень). Якщо покається - дозволити вибрати спосіб страти - розстріл чи повішення...
Відповісти
Останні новини
На Януковича «повісили» справу за невизнання Голодомору
18 квітень, 2014, 19:31