Під Луцьком незаконно розбирали колишню військову частину?

Під Луцьком незаконно розбирали колишню військову частину?
Під Луцьком зі складів колишньої військової частини, яка перебуває на балансі управління ДСНС України у Волинській області, вивозили будматеріали без відповідних документів.

Активісти «Правого сектора» Волині завадили цьому правопорушенню. Вони виїхали на місце інциденту і зафіксували факт порушення в п’ятницю, 18 квітня.

Громадські активісти викликали міліцію. На місце також прибув начальник відділу ресурсного забезпечення управління ДСНС України у Волинській області Сергій Клєц.

Як розповів один з активістів «Правого сектора», про незаконне вивезення будматеріалів їм повідомили місцеві мешканці, які побачили, як робітники вантажать за допомогою крану та вантажівки блоки, щоб їх вивезти за межі складу.

На місце події приїхав підприємець, який назвався Юрієм, і який, за словами вантажників, доручив їм цю роботу. Він надав «Правому сектору» накладну, згідно якої він нібито мав право на перевезення будматеріалів, однак вона була прострочена. Більше документів на виконання робіт у нього не було.

«Він в усній домовленості найняв цю техніку і робітників. Аналогічно в усній домовленості МНСники попросили його перевезти ці будматеріали звідси в Рожище на таку саму базу», - розповів представник «Правого сектору».

Робітники розповіли, що працюють у підприємця протягом трьох місяців, а приміщення військового складу розбирають на цеглу.

Натомість представник УДСНС Сергій Клєц стверджує, що не оплачував цю роботу, бо немає договору. Він в в усній домовленості дав доручення на демонтаж приміщень. Зокрема, Клєц продемонстрував наказ про демонтування цих складів, але відповідних договорів на виконання у нього не було.

«Ви даєте змогу цим будматеріалам пропадати, бо не заключений договір на виконання цих робіт. До того ж з ситуації випливає, щоб будь-хто має право на демонтаж, а це складний процес, у якому можна отримати травми. А якщо немає договору, то немає і ні до кого претензій», - зауважили громадські активісти представнику ДСНС.

Сергій Клєц відповів, що у його відомства немає можливості поставити людей, щоб охороняли об'єкт.

«Також немає кошторису, щоб заплатити за ці роботи», - пояснив відсутність договору він. Тому посадовець попросив підприємця Юрія перевезти бетонні плити в Рожище, а розрахуватися з підприємцем за виконання роботи пообіцяв після завершення робіт.

На місці події міліціонери взяли свідчення у представників «Правого сектора» та робітників щодо цього інциденту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Законно чи ні буде вирішувати слідство і суд
Відповісти
УВАГА! УВАГА! УВАГА!
Вкладники Західінкомбанку!
28 квітня 2014 року о 9 годині відбудеться пікет біля Кабінету Міністрів України! Основна вимога - негайне повернення вкладів! Національний банк України надалі продовжує покривати банк Іванющенка.
Відповісти
sofi-sails
ВНИМАНИЕ! Внимание! Внимание
28 апреля 2014 года в 9.00, состоится пикет возле Кабмина! Основное требование - это возврат депозитов и бездействия НБУ по отношению к Захидинкомбанку! Новое руководство НБУ не обращает внимания на тысячи вкладчиков и покровительствует банку Иванющенка!!!!!
Все на пикет!!!!!!
Відповісти
хочуть вирішувати Все і за Всіх!
Відповісти
ще у лісок за с.Забороль. Там ця зграя теж добре "попрацювала. Від військової частини одні руїни лишились.
Відповісти

У Володимирі- Волинському також під орудою міського голови Петра Даниловича незаконно розікрали розібрали військове майно танкового полку. ГСМ, ракетного= зенітного девізіону, госпіталя, артскладів,госпоскладів ... і так далі.!!!
Чекаємо візиту військової прокуратури до Володимира -Волинського
Відповісти
Окрім постійних грабежів на території колишньої військової частини, яка перебуває на балансі управління ДСНС України у Волинській області, оселилися бомжі, які можуть бути певною загрозою для власників дачних ділянок, які межують з цією закинутою територією. Є факти злому дачних будинків. Чому управлінню ДСНС України у Волинській області чи іншим відповідним установам міста нема до цього діла?
Відповісти
Останні новини
Під Луцьком незаконно розбирали колишню військову частину?
18 квітень, 2014, 23:38