«Народний мер» Слов'янська просить Путіна ввести миротворців, - російські ЗМІ

«Народний мер» Слов'янська просить Путіна ввести миротворців, - російські ЗМІ
«Народний мер» Слов'янська В'ячеслав Пономарьов звернувся до керівництва Росії з проханням ввести в регіон миротворчі сили «для захисту від Національної гвардії і «Правого сектора».

Про це Пономарьов заявив на екстреній прес-конференції у зв'язку з нічною перестрілкою на околиці Слов'янська, - пише Українська правда з посиланням на російське держагенство РІА Новости.

«Вбивають наших братів <...> Вони не розмовляють з нами, а просто вбивають», - заявив Пономарьов.

Як пояснив Пономарьов, «сьогодні місто живе в стані облоги з боку «Правого сектора».

Захистити від нього, на думку Пономарьова, може тільки Росія, тому він вирішив звернутися до президента РФ Володимира Путіна з проханням про введення миротворчих сил на територію Донецької та Луганської областей.

Як відомо, в ніч на 20 квітня на одному з блок -постів у Слов'янську відбулося збройне зіткнення. У результаті, за даними МВС України, одна людина загинула, троє поранені.

За заявами російських ЗМІ, на беззбройних людей на блок-постунапали озброєні ополченці , в т.ч. – «Правий сектор». Разом з тим журналісти зауважили, що слідов крові внаслідок перестрілки на місці немає, а машини, які залишилися спаленими на місці події, були «сильно обстріляні з боку ополченців, які були на блок-посту, і які були начебто беззбройні».

МЗС РФ вже заявив, що «Правий сектор» порушив «пасхальне перемир'я», оголошене раніше урядом України і представниками «народного ополчення Донбасу».

Разом з тим в РНБОУ заявили, що задум російських ЗМІ очевидний -розгорнути тезу про «громадянську війну» в Україні і здійснити чергову хвилю інформподготовкі для обгрунтування свого вторгнення.

В СБУ заявили, що у Слов'янську не було жодної організації, крім самих диверсантів і представників криміналітету, яких підтримують і озброюють офіцери ГРУ ЗС РФ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Во блін зомбі. Ви прямо як в криму. Хто кого ріже? Може ми ще й дітей їмо.
Відповісти
Не дітей не їсте, тілько ментам очи виколюете и руки відрубуете. І ще бензином підпалюете, а так все в рамках демократиї.
Відповісти
Вот ты какой Имперский Имбицыл.
Відповісти
Останні новини
«Народний мер» Слов'янська просить Путіна ввести миротворців, - російські ЗМІ
20 квітень, 2014, 15:25